Fejl AP203 vises, når du starter Forza Motorsport 6: Apex

Du får følgende fejlkode, når du forsøger at starte Forza Motorsport 6: Apex:

AP203

Dette betyder, at Forza Motorsport 6: Apex har registreret en grafikprocessor (GPU), der ikke understøttes. Der kræves en GPU med ressourcebinding på niveau 2 for at køre dette spil. Nogle ældre kort kan understøtte DirectX 12 uden at understøtte de funktioner, der kræves for at køre denne titel.

Løsning

Du skal opgradere dit GPU-kort for at løse dette problem. Gør følgende for at se, hvilken type kort du har:

1. Gå til Start, vælg Indstillinger, og vælg derefter System.
  2. Rul til bunden af fanen Skærm, og vælg Avancerede skærmindstillinger.
  3. Rul ned til bunden, og vælg Vis egenskaber for netværkskort. Indstillingen "Korttype" viser navnet på GPU'en, og "Dedikeret skærmhukommelse" viser korttypen.

Eksempler på understøttede GPU'er:

• NVIDIA 980ti
  • NVIDIA 970
  • GeForce GT 740
  • Radeon R9 290X
  • Radeon R7 250X