Fejl AP301 vises, når du prøver at starte Forza Motorsport 6: Apex

Du får følgende fejlkode, når du forsøger at starte Forza Motorsport 6: Apex

AP301

Dette betyder, at der er registreret en grafikdriver, som ikke er kompatibel, og der kan være kendte problemer med den nuværende driverversion fra GPU-producenten.

Løsning

Du skal opgradere din GPU-driver for at løse dette problem. Gå til GPU-producentens websted, og opdater til den nyeste enhedsdriver. Gør følgende for at se, hvilken type GPU-kort du har:

1. Gå til Start, vælg Indstillinger, og vælg derefter System.
  2. Rul til bunden af fanen Skærm, og vælg Avancerede skærmindstillinger.
  3. Rul ned til bunden, og vælg Vis egenskaber for netværkskort. Korttype viser navnet på GPU'en, og Dedikeret skærmhukommelse viser korttypen.
  4. Når du har fundet ud af, hvem der har produceret dit grafikkort, skal du opdatere enhedsdriveren på producentens websted.