Fejl AP501 vises, når du starter Forza Motorsport 6: Apex

Du får følgende fejlkode, når du forsøger at starte Forza Motorsport 6: Apex

AP501

Dette betyder, at dit systems skærmkort ikke understøtter DirectX 12.

Løsning

For at løse dette problem skal du tjekke dine systemoplysninger og opgradere til et skærmkort, der understøtter DirectX 12. Gør følgende for at finde ud af, om dit skærmkort understøtter DirectX 12:

1. Tryk på Windows-tasten + R for at åbne dialogboksen Kør.
  2. Skriv "dxdiag", og tryk derefter på Enter for at starte Diagnosticeringsværktøj til DirectX.
  3. Se, hvilken DirectX-version der er angivet under fanen System i vinduet Systemoplysninger. Det skal være version "12" eller højere, for at du kan køre Forza Motorsport 6: Apex.