Fejl AP601 vises, når du starter Forza Motorsport 6: Apex

Du får følgende fejlkode, når du forsøger at starte Forza Motorsport 6: Apex

AP601

Dette betyder, at der mangler nogle Windows Media-komponenter, og din version af Windows 10 mangler de nødvendige medie-.dll'er, der skal bruges til at installere Forza Motorsport 6: Apex.

Løsning

For at løse dette problem skal du downloade de krævede Windows Media-komponenter gratis på Media Feature Pack til Windows 10 N og Windows 10 KN.