Fjern spil eller apps på Xbox One for at frigøre plads på harddisken

Hvis din harddisk bliver fuld, kan du fjerne nogle spil eller apps, som du ikke længere har brug for.

Video: Fjern og skjul spil og apps på Xbox One

Se videoen: Fjern og skjul spil og apps på Xbox One. Bemærk! Videoen er kun tilgængelig på engelsk.

Sådan fjerner du spil eller apps:

1. Gå til Start på din Xbox, og vælg Mine spil og apps.
  2. Vælg Spil eller Apps, markér det spil eller den app, du vil fjerne, og tryk derefter på Menu-knappen
  3. Vælg Administrer spil eller Administrer app.
  4. Gør et af følgende:
    • Vælg den placering, hvor spillet eller appen er gemt. Du kan f.eks. vælge Internt, hvis spillet eller appen er gemt på Xbox One-harddisken. Vælg derefter Fjern alle.
    • Vælg logoet for spillet eller appen, tryk på Menu-knappen , og vælg derefter Fjern.
    • Hvis du vil slette gemte data, skal du vælge den gemte datafil, trykke på Menu-knappen  og derefter vælge Slet gemte data.
  5. Vælg Fjern på den næste skærm for at bekræfte sletningen.