Fjern spil eller apps på Xbox One for at frigøre plads på harddisken

Når pladsen på din Xbox er ved at være opbrugt, giver vi dig besked.

Sådan øger du pladsen:

Tilføj eksternt lager (mindst USB 3.0 og 256 GB).

Fjern noget:

1. Gå til Start, og vælg Mine spil og apps.
  2. Filtrer dine spil eller apps efter Sortér efter sidst brugt.
  3. Rul ned for at se de spil eller apps, du ikke har brugt i et stykke tid. For at se dine største spil først skal du vælge Sortér efter størrelse.
  4. Når du har markeret noget du vil fjerne, skal du trykke på knappen Menu  på controlleren.
  5. Vælg Administrer spil eller Administrer app og derefterFjern alle.