Installationsprocessen stopper på eller tæt ved 0 %, når du installerer et Xbox One-spil fra en disk

Installationsprocessen stopper på eller tæt ved 0 %, når du prøver at installere et Xbox One-spil fra en disk. Uanset hvor længe du venter, forbliver status for installationsprocessen på eller tæt ved 0 %.

Dette problem kan forekomme, hvis konsollen prøver at downloade en opdatering til spillet, mens spillet installeres. Hvis du prøver at downloade og installere et digitalt spil, skal du se Problemer med at downloade et spil eller en app på Xbox One.

Løsninger

Prøv følgende løsninger for at løse problemet.

Løsning 1: Ryd dine lokalt gemte spil, og prøv at geninstallere spillet

1. Fjern disken fra konsollen.
  2. Rul til venstre fra Start på Xbox for at åbne guiden.
  3. Vælg Indstillinger.
  4. Vælg Alle indstillinger.
  5. Vælg System.
  6. Vælg Lager.
  7. Vælg Ryd lokalt gemte spil.

Bemærk! Når du vælger denne indstilling, slettes der ikke nogen spil eller fremskridt, som du har gemt i Xbox Live-clouden. Det er kun de data, du har gemt lokalt, der ryddes.

8. Vælg Ja for at bekræfte.
  9. Når din konsol er genstartet, skal du prøve at installere spillet igen.

Hvis denne løsning ikke afhjælper problemet, skal du prøve den næste løsning.

Løsning 2: Tag konsollen offline, og installér spillet.

For at løse dette problem skal du afbryde forbindelsen fra konsollen til internettet, annullere downloadingen og derefter slukke og tænde konsollen. Når spillet er installeret, skal du gå online og lade opdateringen blive downloadet.

Trin 1: Brug din konsol offline

Udfør disse trin:

1. Rul til venstre fra Start på Xbox for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Alle indstillinger.
  4. Vælg Netværk.
  5. Vælg Netværksindstillinger.
  6. Vælg Gå offline.

Trin 2: Annuller downloadingen

1. Gå til Start, rul til højre, og åbn Mine spil og apps.
  2. Vælg .
  3. Markér det spil, du prøver at installere.
  4. Tryk på Menuknappen  på controlleren.
  5. Vælg Annuller.

Trin 3: Skub spildisken ud, og sluk og tænd konsollen.

1. Skub spildisken ud.
  2. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.

Bemærk! Du kan åbne guiden fra enhver anden skærm på konsollen ved at dobbelttrykke på Xbox-knappen

3. Vælg Indstillinger.
  4. Vælg Genstart konsol.
  5. Vælg Ja for at bekræfte.

Bemærk! Hvis du ikke kan få adgang til guiden, eller hvis konsollen ser ud til at være frosset, skal du trykke på Xbox-knappen  på konsollen og holde den i ca. 10 sekunder, indtil konsollen slukkes. Når konsollen er slukket, skal du genstarte den ved at trykke på Xbox-knappen  på konsollen igen.

Trin 4: installer spillet

Når konsollen er genstartet, skal du indsætte disken. Følg trinnene for at installere spillet.

Bemærk! Dette skal du gøre, inden du igen opretter forbindelse til internettet.

Trin 5: Gå online, og lad spilopdateringen blive installeret

1. Gå til Start, rul til højre, og åbn Mine spil og apps.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Alle indstillinger.
  4. Vælg Netværk.
  5. Vælg Netværksindstillinger.
  6. Vælg Gå online.