Spilspecifik hjælp til Windows 10

Hvis du har brug for spilspecifik hjælp, f.eks. vejledning eller selvstudier til et spil, se, hvordan du klarer en svær bane, eller tips og tricks, kan du ikke finde oplysningerne her. Spiludviklerne er de bedste til at hjælpe dig med den type problemer, da de ved alt om de spil, de udvikler, og de kan hjælpe dig med at nå dine mål.

Hvis du vil finde udvikleren til et spil, skal du gå til siden Windows 10-spil og søge efter spillet. Når du har fundet det, skal du se spillets communityside. Her kan du finde de oplysninger, du leder efter, fra udvikleren af spillet eller fra andre spillere.

Hjælp til køb i spil, udvidelser (add-ons), indhold, der kan hentes, og virtuel valuta

Hvis du har problemer med at købe indhold til et spil, f.eks. udvidelser (add-ons), indhold, der kan hentes, eller virtuel valuta, skal du gå til Køb og installér spil og indhold, der kan hentes.

Hjælp til transaktioner i spil og brug af virtuel valuta

Hvis du har brug for hjælp til at købe i et spil, f.eks. bruge virtuel valuta eller indløse koder, du har købt som et bundt, skal du se siden virtuel valuta.

Hjælp til konto i spil

Hvis du har problemer med at logge på en spilspecifik konto, skal du se Logonproblemer med konti i spil på Windows 10.