Logonproblemer med konti i spil på Windows 10

Selvom du logger på dit Xbox-spil med et gamertag, har nogle spil sit eget login til en spilkonto. I nogle tilfælde kan du logge på dit gamertag uden problemer, men ikke på kontoen i spillet. Her er nogle løsninger, du kan prøve for at logge på.

Løsning 1: Kontrollér, at du har forbindelse til netværket

Du kan muligvis ikke bruge din konto i spillet, hvis du har mistet forbindelsen, når du logger på dit spil.

1. Tryk på Windows-knappen på din enhed eller på tastaturet, eller vælg Windows-ikonet i nederste venstre hjørne på hovedskærmen.
  2. Vælg Indstillinger, og vælg derefter Netværk og internet.
  3. Kontrollér, at det netværk, du har oprettet forbindelse til, vises som Tilsluttet.
  4. Hvis dit netværk ikke vises som Tilsluttet, eller hvis du har problemer med forbindelsen, skal du rulle til bunden af siden og vælge Netværks- og delingscenter. Der skal du vælge Foretag fejlfinding af problemer, og følg vejledningen.

Løsning 2: Se efter udfald på tjenesten

Hvis der er udfald på tjenesten, betyder det, at den tjeneste, hvor du skal logge på, ikke virker, selvom du har forbindelse til internettet. Se, om der er nogen meddelelser om service på siden Xbox Live-status. Eller se, om der er en meddelelse om service på Xbox Live øverst på denne side. Hvis der er en aktuel meddelelse om service på tjenesten, skal du vente og derefter prøve igen.

Kun kunder i USA: Hvis en specifik tjeneste eller app er nede, kan du anmode om at få tilsendt en sms eller talenotifikation, når problemet er løst. Klik på Giv mig besked, når denne tjeneste eller app er i gang under appens eller tjenestens navn.

Løsning 3: Se på webstedet for udvikleren af spillet

Hvis der er et udfald, som ikke påvirker Xbox Live-tjenesten, kan det være relateret til den spiludgiver, der står for logontjenesten til dit spil.

Gå til Windows 10-spil for at se en liste over spil. Hvis spillet er publiceret af Microsoft, kan du se efter spilspecifikke oplysninger, og du kan se et link til communitysiderne for kendte tjenesteproblemer eller logonproblemer. Hvis spillet er udgivet af en tredjepart og ikke af Microsoft, kan du finde links til udgiverens support- og communitysider.