Problemer med at optage med Game DVR

I denne artikel beskrives de problemer, som nogle brugere kan opleve, når de bruger Game DVR til at optage gameklip. Artiklen indeholder desuden hjælp til fejlfinding.

Game DVR optager ikke et klip

I nogle spil er optagelsesfunktionen deaktiveret som standard. Du kan ikke optage klip i disse spil.

Klippet har en kortere varighed end forventet

I de fleste tilfælde kan Game DVR optage klip med en varighed på op til fem minutter. Fra tid til anden kan du opleve, at klippet har en kortere varighed end forventet. Det kan skyldes følgende årsager:

• Tid, der tilbringes uden for spillet, fjernes fra klippet. Hvis du for eksempel forlader spillet og går til Start under optagelsen, medtages tiden på startskærmen ikke i klippet.
  • En udgiver kan deaktivere optagelsesfunktionen visse steder i spillet af flere årsager. Disse kan omfatte, men er ikke begrænset til:
    • Potentielle afsløringer af spillets handling.
    • En eller flere spillere vises i spillet via deres Kinect.
  • Game DVR optager klip i 720p, med 30 billeder pr. sekund. Denne opløsning vil i de fleste spil give mulighed for at optage klip af ca. fem minutters varighed. Klip med høj grafisk intensitet eller et højt actionniveau kan have en kortere varighed for at bevare en høj optagelseskvalitet.

Fejlfinding

Hvis problemet fortsætter, skal du prøve følgende løsninger.

Løsning 1: Sluk og tænd for din konsol

Du kan muligvis løse problemet ved at slukke og tænde konsollen.  Hvis ikke, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 2: Tjek, at Game DVR er aktiveret

Sådan kan du tjekke, at Game DVR er aktiveret på Xbox One-konsollen:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Alle indstillinger.
  4. Gå til Præferencer.
  5. Tjek, at Tillad udsendelser og spilskærmklip er markeret under "Game DVR og streaming".

Løsning 3: Prøv begge af de to tidligere to løsninger

Følgende fremgangsmåde kan også i visse tilfælde løse problemet:

1. Følg trinnene i Løsning 2, men FJERN MARKERINGEN i Tillad udsendelser og spilskærmklip.
  2. Udfør trinene i Løsning 1 for at slukke og tænde for din konsol.
  3. Følg trinene i Løsning 2, men MARKÉR Tillad udsendelser og spilskærmklip.

Løsning 4: Slet ældre klip

Problemet kan skyldes, at der er for lidt plads på dit cloudlager. Prøv at slette nogle af dine gamle klip for at frigøre plads:

1. Vælg Mine spil og appsStart.
  2. Vælg Apps, og vælg derefter Game DVR.
  3. Vælg Vis alle skærmklip.
  4. Vælg den første rulleliste, og vælg derefter På Xbox Live.
  5. Vælg det klip, du vil slette.
  6. Vælg Slet, og vælg derefter Ja for at bekræfte.