Fejlmeddelelsen "Saved game corrupted" vises, når du prøver at spille et gemt spil

Oversigt

Du kan få en fejlmeddelelse, der ligner den nedenfor, når du prøver at spille et gemt spil på din Xbox-konsol:

saved game corrupted

På denne side

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med følgende løsninger:

Løsning 1: Slet den beskadigede spilfil

Hvis den gemte spilfil er beskadiget, skal du slette den. Her kan du se, hvordan du gør.

Bemærk! Du kan ikke gendanne en gemt spilfil, der er beskadiget. Du skal slette den beskadigede fil for at beskytte det andet indhold.

1. Find ud af, om det gemte spil er beskadiget. Benyt følgende fremgangsmåde:
    1. Vælg Settings, System og derefter Storage.
    2. Vælg lagerplaceringen, og tryk derefter på A-knappen.
    3. Vælg Games and Apps, og tryk derefter på A-knappen.
    4. Vælg spillet, og tryk derefter på A-knappen.
    5. Vælg det gemte spil, og tryk derefter på A-knappen.
    6. Bemærk! En gemt spilfil, der er beskadiget, er markeret med et gult udråbstegn.

2. Hvis den gemte spilfil er beskadiget, skal du slette den beskadigede fil. Dette gør du ved at vælge Delete.

Løsning 2: Anmod om reparation

Hvis problemet ikke bliver løst, skal konsollen muligvis repareres. Start reparationsprocessen.

Flere oplysninger

Dette problem forekommer sjældent. Når du prøver at spille en gemt spilfil, der er beskadiget, får du muligvis en fejlmeddelelse, afhængigt af hvordan spillet gemmer beskadigede filer. Nogle spil filtrerer blot beskadiget indhold fra, mens andre spil viser en fejlmeddelelse.