Problemer med gennemførelser og udfordringer på Xbox One

Når du har fuldført gennemførelser og udfordringer på din Xbox One, kan du optjene belønninger og øge din gamerscore. Hvis du vil låse op for gennemførelser og udfordringer, skal du sikre, at følgende er opfyldt:

• Du har fuldført alle de påkrævede elementer for at låse op for gennemførelsen.
    Bemærk! Du skal muligvis låse op for en kombination af gennemførelser.
  • Din konsol har forbindelse til Xbox Live.

Udfordringerne skal fuldføres inden for en tidsgrænse. Du har uger, måneder eller kun nogle timer til at fuldføre udfordringen. Hvis du ikke fuldfører en udfordring inden for tidsfristen, modtager du ikke belønningen.

Du kan optjene appgennemførelser for bare at bruge en app. Du kan f.eks. optjene gennemførelser ved at se en film på Netflix. Disse gennemførelser er defineret af appudvikleren. Appgennemførelser påvirker ikke din gamerscore, men du kan få andre belønninger i appen.

Hvis du opfylder kravene til af fuldføre gennemførelsen eller udfordringen, men du ikke får vist det tilsvarende ikon eller gennemførelsen på listen, kan du prøve løsningerne nedenfor.

Løsninger

Løsning 1: Kontrollér statussen for gennemførelsen på din konsol

Du får muligvis ikke besked om eller kan se en opdateret gamerscore med det samme, når du låser op for en gennemførelse. Xbox Live-tjenesten validerer din gennemførelse, og det kan medføre en kort forsinkelse.

Hvis din gamerscore ikke opdateres online, skal du kontrollere, om den er blevet opdateret lokalt på din Xbox One-konsol. Når din gamerscore er blevet opdateret på din konsol, skal du bekræfte, at ændringerne synkroniseres på Xbox Live.

Sådan ser du dine gennemførelser på din konsol:

1. Rul til venstre på startskærmen for at åbne guiden.

Bemærk!
    Du kan åbne guiden fra enhver anden skærm på konsollen ved at dobbelttrykke på Xbox-knappen.
  2. Rul til toppen, og vælg Se profil.
  3. Rul nu til højre til fanen Gennemførelser.
  4. Vælg spillet eller appen med den gennemførelse, du vil låse op.
  5. Hvis gennemførelsen vises under "Dine gennemførelser", er den allerede låst op.
  6. Vælg den låste gennemførelse for at se, hvor mange procent du mangler, før den låses op. Gennemførelsen låses op, når den når 100 %.

Hvis gennemførelsen ikke vises, selvom du har opfyldt kravene for at låse gennemførelsen op på din konsol, er den muligvis ikke blevet synkroniseret med Xbox Live. Der kan gå op til 72 timer, inden synkroniseringen sker.

Løsning 2: Kontrollér statussen for gennemførelsen online

Du kan se statussen for gennemførelsen online for at kontrollere, om din konsol er synkroniseret med Xbox Live.

Sådan ser du dine gennemførelser online:

1. Log på xbox.com, og vælg Gennemførelser.
  2. Vælg titlen på den gennemførelse, du prøver at låse op.
  3. Hvis gennemførelsen vises under "Gennemførelser", er den allerede låst op.

Hvis gennemførelsen vises under "Låste gennemførelser", er konsollen enten ikke synkroniseret med Xbox Live endnu, eller også er gennemførelsen ikke låst op endnu.

Løsning 3: Tjek, at du har forbindelse til Xbox Live

Hvis en gennemførelse, du har fuldført, ikke vises efter 72 timer, har konsollen muligvis ikke forbindelse til Xbox Live. Hvis du har fuldført en gennemførelse eller en udfordring, mens du er offline, får du ikke besked om det eller belønninger, før du opretter forbindelse til Xbox Live.

Sådan tjekker du, om du har forbindelse:

1. Rul til venstre på startskærmen for at åbne guiden.

Bemærk!
    Du kan åbne guiden fra enhver anden skærm på konsollen ved at dobbelttrykke på Xbox-knappen.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Alle indstillinger.
  4. Rul til Netværk, og vælg derefter Netværksindstillinger.
  5. Vælg Test netværksforbindelse.

Hvis du ikke får vist en meddelelse, der bekræfter, at din konsol har forbindelse til internettet, kan du følge trinnene i Løsning af Xbox One-netværksforbindelsesfejl for at få hjælp til fejlfinding af dit problem.

Løsning 4: Genstart konsollen

Hvis du genstarter konsollen, sikres det, at de gennemførelser, der afventer synkronisering på konsollen, bliver sendt til Xbox Live igen.

Sådan genstarter du konsollen:

1. Rul til venstre på startskærmen for at åbne guiden.

Bemærk!
    Du kan åbne guiden fra enhver anden skærm på konsollen ved at dobbelttrykke på Xbox-knappen.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Genstart konsol.
  4. Vælg Ja for at bekræfte.

Bemærk! Hvis du ikke kan få adgang til guiden, eller hvis konsollen ser ud til at være frosset, skal du trykke på Xbox-knappen på konsollen og holde den i 10 sekunder, indtil konsollen slukkes. Når konsollen er slukket, skal du genstarte den ved at trykke på Xbox-knappen på konsollen igen.

Når du har genstartet konsollen, kan der gå op til 72 timer, inden synkroniseringen udføres.

Løsning 5: Fjern din konto, og download den igen

De kontooplysninger, der er gemt på din konsol, kan være forældede. Du kan opdatere dine kontooplysninger ved at slette din konto og downloade den igen. Sådan gør du:

1. Fjern din konto fra konsollen.
  2. Genstart konsollen ifølge trinnene i Løsning 4.
  3. Download din konto til din konsol igen.

Bemærk! Dette fjerner ikke spil eller apps.

Hvis du stadig ikke kan se din fuldførte gennemførelse eller udfordring, skal du besøge Xbox Support-forummerne for at se, hvad andre skriver om disse emner, eller stille dine egne spørgsmål.

Xbox Support Forums – Achievement Unlocking Issues

Bemærk, at indholdet i Xbox-supportforummerne kun findes på engelsk. Hvis du vil oversætte indhold på et Xbox-supportforum til et andet sprog, skal du indsætte webadressen i et onlineoversættelsesværktøj, f.eks. Oversætter på Bing.