Problemer med gennemførelser og udfordringer på Xbox One

Når du har fuldført gennemførelser og udfordringer på din Xbox One, kan du optjene belønninger og øge din gamerscore. Hvis du vil låse op for gennemførelser og udfordringer, skal du sikre, at følgende er opfyldt:

• Du har fuldført alle de påkrævede elementer for at låse op for gennemførelsen.
    Bemærk! Du skal muligvis låse en kombination af gennemførelser op.
  • Din konsol skal have forbindelse til Xbox Live. Hvis du vil fuldføre udfordringer og låse gennemførelser op, kan din Xbox One-konsol ikke være indstillet til offline.

Udfordringerne skal fuldføres inden for en tidsgrænse. Du har uger, måneder eller kun nogle timer til at fuldføre udfordringen. Hvis du ikke fuldfører en udfordring inden for tidsfristen, modtager du ikke belønningen.

Du kan optjene appgennemførelser for bare at bruge en app. Du kan f.eks. optjene gennemførelser ved at se en film på Netflix. Disse gennemførelser er defineret af appudvikleren. Appgennemførelser påvirker ikke din gamerscore, men du kan få andre belønninger i appen.

En fuldført gennemførelse, der afventer bekræftelse på Xbox Live, angives som "Udført! Oplåsning." Det betyder, at gennemførelsen behandles i den rækkefølge, den blev sendt til Xbox Live-tjenesten, og det kan tage noget tid at få den bekræftet.

Hvis du opfylder kravene til af fuldføre gennemførelsen eller udfordringen, men du ikke får vist det tilsvarende ikon eller gennemførelsen på listen, kan du prøve løsningerne nedenfor.

Løsninger

Løsning 1: Tjek, at du har forbindelse til Xbox Live

Hvis en gennemførelse, du har fuldført, ikke vises efter 72 timer, har konsollen muligvis ikke forbindelse til Xbox Live. Hvis du har fuldført en gennemførelse eller en udfordring, mens du er offline, får du ikke besked om det eller belønninger, før du opretter forbindelse til Xbox Live. Når du har forbindelse til Xbox Live, kan du prøve at låse gennemførelsen op igen.

Løsning 2: Tjek status for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises advarsler her, skal du vente, indtil tjenesten kører, før du låser gennemførelsen op igen:

Social og spil: kører
2017-06-28T20:27:53.4046430+00:00
Xbox Live-kernetjenester: kører
2017-06-28T20:27:53.4046430+00:00

Løsning 3: Kontrollér statussen for gennemførelsen på din konsol

Når du låser en gennemførelse op, ser du muligvis ikke en meddelelse eller en opdateret gamerscore med det samme. Xbox Live-tjenesten validerer din gennemførelse, og det kan medføre en kort forsinkelse.

Hvis din gamerscore ikke opdateres online, skal du kontrollere, om den er blevet opdateret lokalt på din Xbox One-konsol. Når din gamerscore er blevet opdateret på din konsol, skal du bekræfte, at ændringerne synkroniseres på Xbox Live.

Sådan ser du dine gennemførelser på din konsol:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg Gennemførelser > Se mine gennemførelser.

Vælg det spil, hvori du har låst gennemførelsen op resultat, og tjek derefter listen over gennemførelser, der er låst op.

Hvis gennemførelsen ikke vises, selvom du har opfyldt kravene for at låse gennemførelsen op på din konsol, er den muligvis ikke blevet synkroniseret med Xbox Live. Der kan gå op til 72 timer, inden synkroniseringen sker.

Løsning 4: Kontrollér statussen for gennemførelsen online

Du kan se statussen for gennemførelsen online for at kontrollere, om din konsol er synkroniseret med Xbox Live.

Sådan ser du dine gennemførelser online:

1. Log på xbox.com.
  2. Vælg dit profilikon i øverste højre hjørne, og vælg derefter Profil.
  3. Tryk på eller vælg Gennemførelser.
  4. Vælg titlen på den gennemførelse, du prøver at låse op.
  5. Hvis gennemførelsen vises under Gennemførelser, er den allerede låst op.

Hvis gennemførelsen vises under "Låste gennemførelser", blev gennemførelsen enten ikke låst op, eller også er konsollen endnu ikke synkroniseret med Xbox Live. Der kan gå op til 72 timer, inden synkroniseringen sker. Hvis den ikke vises efter 72 timer, skal du prøve at låse gennemførelsen op igen.

Løsning 5: Genstart konsollen

Hvis du genstarter konsollen, sikres det, at de gennemførelser, der afventer synkronisering på konsollen, bliver sendt til Xbox Live igen. Se Sådan kan du genstarte eller slukke og tænde din Xbox One-konsol.

Når du har genstartet konsollen, kan der gå op til 72 timer, inden synkroniseringen udføres.

Hvis du stadig ikke kan se din fuldførte gennemførelse eller udfordring, skal du besøge Xbox Support-forummerne for at se, hvad andre skriver om disse emner, eller stille dine egne spørgsmål.

Xbox Support Forums – Achievement Unlocking Issues

Bemærk, at indholdet i Xbox-supportforummerne kun findes på engelsk. Hvis du vil oversætte indhold på et Xbox-supportforum til et andet sprog, skal du indsætte webadressen i et onlineoversættelsesværktøj, f.eks. Oversætter på Bing.