Foretag fejlfinding af spilproblemer på Windows 10

Hvis du har problemer med at spille et spil på Windows 10, kan du prøve følgende fejlfindingstrin for at få det til at fungere igen.

På denne side

Mit spil starter ikke, eller det fryser eller går ned

Hvis dit spil ikke vil starte (når du starter det, kommer du ikke gennem skærmen, hvor spillet indlæses), bliver ved med at fryse (reagerer ikke, ofte med et frosset billede på skærmen) eller går ned (afslutter og vender uventet tilbage til skrivebordet), er du nødt til at søge efter fejl på din enhed.

For hjælp med disse problemer kan du se Spillet fryser eller stopper med at reagere på en Windows 10-enhed.

Jeg modtog en fejlmeddelelse

Mens du forsøger at spille et spil, ser du måske en fejlmeddelelse. Som eksempel kan du se en fejl, hvis du mister netværksforbindelsen, eller hvis onlinespiltjenesten ikke er tilgængelig. Du ser måske også fejlmeddelelser, når du forsøger at gemme dit spil, eller hvis spilfilen er blevet beskadiget.

Gå til siden Søg efter fejlkode og statuskode, og indtast fejlkoden for at finde flere detaljer om den fejlmeddelelse, du fik.

Jeg har problemer med skærmen med mit spil.

Når du spiller et spil, og du ser uventede billeder på din skærm eller pixelering (når et billede ikke synes at vises korrekt), kan der være et problem med din skærmdriver.

Hvis du har brug for hjælp til fejlfinding af problemer med skærmen, skal du se Foretag fejlfinding af problemer i forbindelse med lyd eller billede på Windows 10.

Jeg har problemer med lyd i spillet.

Hvis din lyd er forvrænget eller slet ikke virker, kan der være et problem med lyddriveren.

Hvis du har brug for hjælp til fejlfinding af problemer med lyden, skal du se Foretag fejlfinding af problemer i forbindelse med lyd eller billede på Windows 10.

Jeg har problemer med min konto i spillet

Nogle spil kræver, du separat logger på, når du spiller dem, også hvis du er logget på med dit Xbox-gamertag. Hvis du f.eks. har problemer med at logge på din konto i spillet, når du forsøger at spille med andre online, kan der være et problem med din konto eller tjenesten, du forsøger at logge på.

Hvis du har brug for hjælp til fejlfinding af kontoproblemer, kan du se Logonproblemer med konti i spil i Windows 10.

Min controller eller mine hovedtelefoner fungerer ikke korrekt

Hvis du oplever problemer med, at din controller ikke vil sluttes til din enhed, hvis dit tilbehør ikke fungerer som forventet, eller hvis du har problemer, som f.eks. forvrænget lyd, så se linkene herunder for hjælp til fejlfinding.

For hjælp til fejlfinding af problemer med din Xbox One-controller kan du se Sådan kan du tilslutte en trådløs Xbox One-controller til en pc.

For hjælp til fejlfinding af problemer med din Xbox 360-controller kan du se Tilslut en traditionel Xbox 360-controller til din pc.

For hjælp til fejlfinding af problemer med din Xbox One-hovedtelefon kan du se Konfigurer og løs problemer med dine Xbox One-stereohovedtelefoner.

For hjælp til fejlfinding af problemer med dit Xbox 360-hovedtelefon kan du se Løs problemer med traditionelle Xbox 360 hovedtelefoner til Windows 10.