Løs forbindelsesproblemer med Games for Windows Live

Vigtigt! Denne artikel indeholder oplysninger, som viser, hvordan du kan anvende reducerede sikkerhedsindstillinger, og hvordan du slår sikkerhedsindstillinger fra på en computer. Du kan udføre disse ændringer for at løse et bestemt problem. Inden du gør det, anbefaler vi dog, at du vurderer de risici, der er forbundet med at implementere denne løsning i et bestemt miljø. Hvis du implementerer løsningen, gør du klogt i at beskytte computeren på andre måder.

På denne side

Se status for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Social og spil: kører
2017-04-23T20:00:30.4559951+00:00

Bemærk! Hvis du ikke kan oprette forbindelse til webstedet med status for Xbox Live-tjenesten, skal du kontakte din internetudbyder for at få hjælp.

Tjek, at du bruger en landestandard, der understøtter Games for Windows Live

Du kan kun logge på Games for Windows Live, hvis du bruger en landestandard, der understøtter Games for Windows Live. Games for Windows Live er ikke tilgængeligt i alle lande. Du kan finde flere oplysninger under Xbox Live – lande og områder.

Installer den nyeste Games for Windows Live-software

Du kan kun logge på Games for Windows Live, hvis du har installeret de seneste opdateringer til programmet. Du kan løse dette problem ved at downloade og installere de nyeste installationsfiler til Games for Windows Live.

Bemærk! Microsoft har scannet denne fil for virus. Microsoft benyttede den nyeste virusregistreringssoftware, der var tilgængelig på den dato, hvor filen blev udsendt. Filen gemmes på servere med forbedret sikkerhed for at undgå, at der foretages ikke-godkendte ændringer af filen.

Aktivér UPnP

UPnP skal være aktiveret, for at du kan oprette forbindelse til Xbox Live. De fleste routere og firewalls understøtter UPnP IGD-protokollerne (Internet Gateway Device). Disse indstillinger er dog ikke altid aktiveret som standard. Du kan få hjælp i brugervejledningen eller Hjælp-filerne til routeren, eller du kan kontakte din netværksadministrator.

Kommercielle firewalls, f.eks. på et universitet, et bibliotek eller i en stor virksomhed, understøtter som regel ikke UPnP IGD-specifikationerne. En spiller, der forsøger at spille fra sin skole eller et kollegieværelse, kan muligvis ikke oprette forbindelse til Xbox Live. I så fald skal spilleren kontakte it-administrationen for at se, om de kan aktivere Xbox Live for netværket.

Ryd internetcachen

Sørg for, at du får vist den nyeste version ved at rydde internetcachen. Sådan gør du på en computer med Windows 7:

1. Luk eventuelle åbne internetbrowservinduer.
  2. Vælg Start, og vælg derefter Kontrolpanel. Hvis vinduet Kontrolpanel er tomt, skal du vælge Vis alle indstillinger i Kontrolpanel i vinduets navigationsafsnit for at få vist alle ikonerne.
  3. Vælg Netværk og internet, og vælg derefter Internetindstillinger.
  4. Klik på Slet i sektionen Browserdata under fanen Generelt.
  5. Markér afkrydsningsfelterne Midlertidige internetfiler og Cookies, og vælg derefter Slet.

Åbn de porte, der skal bruges af Games for Windows Live

Advarsel! Denne løsning kan gøre computeren eller netværket mere sårbart over for angreb fra ondsindede brugere eller skadelig software, f.eks. virus. Vi anbefaler ikke denne løsning, men formidler disse oplysninger, så du selv kan vurdere, om du vil anvende løsningen. Hvis du bruger denne løsning, er det for din egen regning og risiko.

Følgende porte skal være åbne for indgående og udgående forbindelser for at kunne fungere med Games for Windows Live:

• TCP-port 3074
  • UDP-port 88
  • UDP-port 3074

Du kan finde oplysninger om, hvordan du konfigurerer portindstillingerne på en firewall, router eller gateway, i dokumentationen, der fulgte med enheden, eller du kan kontakte netværksadministratoren eller den lokale tekniske support for at få hjælp.

Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer en firewall, så den kan fungere med Games for Windows Live på Windows-baserede computere, i Konfigurer en Windows Media Center-extender.

Hvis du stadig oplever problemer med Windows Live-forbindelsen, skal du konfigurere din router eller gateway, så UPnP eller omdirigering af port ("port forwarding") er aktiveret. Du bør aktivere UPnP, hvis routeren understøtter denne funktion. Det håndterer netværksoversættelser, så portomdirigering ("port forwarding") er ikke nødvendigt.

Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du tjekker kompatible hjemmenetværksenheder, i Vælg og konfigurer en ny netværksenhed.

Bemærk!

• Denne artikel indeholder en overskrift til en liste over Xbox Live-understøttede routere, der har en UPnP-funktion. Desværre er det ikke alle routere, der understøtter UPnP. Hvis din router ikke understøtter UPnP, skal du åbne disse porte og knytte dem til IP-adressen for den computer, der kører Games for Windows Live.
  • Hvis du har spørgsmål om, hvordan du aktiverer UPnP eller portomdirigering ("port forwarding) på din router eller gateway, skal du kontakte hardwareproducenten for at få hjælp.
  • Hvis dit netværk er konfigureret til at bruge IPv6, skal du se anbefalingerne for et IPv6-funktionssæt til hjemmeroutere, som er kompatible med operativsystemerne i Microsoft Windows-serien.

Du kan se anbefalingerne ved at gå til Netværks- og adgangsteknologier: TCP/IP v4 og v6.

Tillad Games for Windows Live i din firewall

Advarsel! Denne løsning kan gøre computeren eller netværket mere sårbart over for angreb fra ondsindede brugere eller skadelig software, f.eks. virus. Vi anbefaler ikke denne løsning, men formidler disse oplysninger, så du selv kan vurdere, om du vil anvende løsningen. Hvis du bruger denne løsning, er det for din egen regning og risiko.

Bemærk! Åbn ikke en port til et program, som du ikke genkender.

Du skal muligvis konfigurere en undtagelse i din firewall, proxy eller internetsikkerhedssoftware, så det tillades, at Games for Windows Live-softwaren (GFWLClient.exe) virker. Denne fil gemmes som standard på følgende placering:

C:\Programmer\Microsoft Games for Windows Live\Client

Hvis du bruger Windows Firewall, kan du i den nyeste Games for Windows Live-opdatering føje softwaren til undtagelseslisten. Ellers skal du se i dokumentationen til firewallen eller kontakte netværksadministratoren eller den lokale teknisk support for at få hjælp.

Du kan finde flere oplysninger i Xbox 360-netværksporte og routerkonfigurationer til Xbox Live.

Installer den nyeste servicepakke til Windows

Games for Windows Live kræver, at den nyeste servicepakke til Windows er installeret på din computer. Du kan hente den seneste servicepakke ved at gå til Service Pack and Update Center.

Fejlfinding i forbindelse med din internetforbindelse

Der kan opstå problemer med internetforbindelsen på din computer. Hvis du har brug for hjælp til at løse disse problemer, skal du gå til Løs problemer med netværksforbindelsen.

Hvis du bruger Windows Vista eller Windows 7, skal du se Fejlfinding i forbindelse med problemer med internetforbindelsen.

Desuden kan tjenesten Background Intelligent Transfer Service (BITS) være deaktiveret, eller måske har du ikke tilladelser i din brugerprofil til at bruge tjenesten. Benyt følgende fremgangsmåde for at løse problemet:

1. Log på din computer som administrator.
  2. Åbn snap-in'en Microsoft Management Console Services.

Windows 8 og Windows RT:

1. Peg på det nederste, højre hjørne på skærmen, og vælg derefter Søg.
    2. Skriv services.msc, og vælg derefter Tjenester i søgeresultaterne.

I Windows 7 og Windows Vista:

1. Vælg Start.
    2. Skriv tjenester i feltet Søg i alle programmer og filer, og vælg derefter ikonet Tjenester, når det vises.
  3. Når vinduet Tjenester åbnes, skal du højreklikke på BITS (Background Intelligent Transfer Service) under Tjenester (lokalt).
  4. Vælg Egenskaber.
  5. Indstil Starttype til Automatisk under fanen Generelt.
  6. Hvis tjenesten ikke kører, skal du vælge Start for at starte tjenesten.
  7. Vælg OK for at lukke dialogboksen Egenskaber.

Hvis fejlen stadig opstår, skal du tjekke, om BITS er konfigureret korrekt. Sådan gør du:

1. Åbn snap-in'en Microsoft Management Console Services.

Windows 8 og Windows RT:

1. Peg på det nederste, højre hjørne på skærmen, og vælg derefter Søg.
    2. Skriv services.msc, og vælg derefter Tjenester i søgeresultaterne.

I Windows 7 og Windows Vista:

1. Vælg Start.
    2. Skriv tjenester i feltet Søg i alle programmer og filer, og vælg derefter ikonet Tjenester, når det vises.
  2. Når vinduet Tjenester åbnes, skal du højreklikke på BITS (Background Intelligent Transfer Service) under Tjenester (lokalt).
  3. Vælg fanen Log på.
  4. Markér afkrydsningsfeltet Lokal systemkonto under Log på som.
  5. Tjek alle de angivne profiler i vinduet Hardwareprofiler, og sørg for, at de alle er sat til "Aktiveret". Hvis en profil er sat til "Deaktiveret", skal du vælge profilen og derefter vælge Aktivér.

Kontakt din internetudbyder

Hvis de foregående trin ikke løste problemet, skal du kontakte din internetudbyder for at få mere hjælp.