Løs problemer, der opstår, når du spiller Xbox 360-spil på din Xbox One

Når du spillet et Xbox 360-spil på din Xbox One-konsol, kan der opstå et problem, når du prøver at starte eller spille spillet. På denne side kan du se nogle af de problemer, du kan komme ud for.

På denne side

Adgangskoden virker ikke med din konto, når du prøver at logge på

Hvis du har slået totrinsbekræftelse til på din Microsoft-konto, skal du oprette en ny appadgangskode til din konto. Se Om totrinsbekræftelse.

Husk også, at afkrydsningsfeltet Husk min adgangskode skal være markeret, når du logger på din konto i et Xbox 360-spil.

Xbox One kræver, at du frigør plads på den interne harddisk til Xbox 360-spil, der ligger på en ekstern harddisk

Du kan installere Xbox 360-spil på en ekstern lagerenhed, men for at kunne spille disse spil på din Xbox One-konsol skal du frigøre op til 4 GB lagerplads på den interne Xbox One-disk + 256 MB for hvert Xbox 360-spil, som du vil bruge.

Du kan fjerne alle Xbox 360-spil og -profiler, der er gemt på den interne harddisk, på følgende måde:

1. Rul til venstre på startskærmen for at åbne guiden.
    Bemærk! Du kan åbne guiden fra enhver anden skærm på konsollen ved at dobbelttrykke på Xbox-knappen.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Alle indstillinger.
  4. Vælg System, og vælg derefter Lager.
  5. Vælg Ryd lokalt Xbox 360-lager.
  6. Vælg Ja, og genstart konsollen. Dette påvirker hverken de spil, du har gemt i skyen, eller dine Xbox One-spil og -profiler.

Sådan kan du finde en digital licens til et Xbox 360-spil, som du ejer

Hvis du har den digitale licens til Xbox 360-spillet, og spillet kan spilles på Xbox One, vises spillet i afsnittet Klar til at installere under Mine spil og apps.

Du kan tjekke, om du har den digitale licens til et Xbox 360-spil, under Købsoversigt. Du kan se, om et Xbox 360-spil kan spilles på Xbox One, i Spil Xbox 360-spil på Xbox One.

Relaterede problemer