Fejlfinding i forbindelse med indhold, der kan hentes, i Windows 10

Hvis du har problemer med at finde eller bruge downloadet Xbox Live-indhold, som du tidligere har åbnet på din Windows 10-enhed, kan der være flere årsager til det:

• Der er måske opstået et midlertidigt problem med Xbox Live-tjenesten.
  • Du er ikke logget på Xbox Live, eller der er problemer med din Xbox Live-forbindelse.
  • Du prøver at downloade indhold, der er knyttet til en anden konto eller enhed.

Løsninger

Du kan prøve følgende for at løse problemet.

Løsning 1: Tjek, om der er Xbox Live-meddelelser om service

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Køb og brug af indhold: kører
2017-09-21T12:45:37.9240655+00:00

Løsning 2: Tjek, om indholdet er knyttet til den konto, du i øjeblikket bruger

Kontrollér, om du er logget på den konto, som du brugte, da du købte indholdet. Problemet skyldes måske, at du har købt elementet med en anden konto.

Du kan kontrollere, om du har købt indholdet med den konto, du bruger lige nu, ved at kontrollere din Xbox-købsoversigt.

Hvis indholdet ikke findes i købsoversigten til din konto, har du måske købt elementet med en anden konto. Prøv at logge på din Windows 10-enhed med en anden Microsoft-konto.

Løsning 3: Tjek, om indholdet vises i spillet

Indholdet til nogle spil vises i selve spillet. Derfor får du muligvis ikke vist indstillingen på din Windows 10-enhed eller i Store, så du kan administrere det separat.

Start spillet, og se efter udvidelser eller indhold, der kan hentes, mens du er i spillet. Hvis du kan se, at indholdet er tilgængeligt, kan du bruge det i spillet.

Hvis du kan se, at indholdet ikke er tilgængeligt, skal du prøve at vælge indstillingen for at købe det. Så vil du muligvis kunne se, at du gratis kan hente indholdet, da du allerede ejer det.

Hvis du ikke får vist indholdet, skal du ikke fortsætte med købet, da det kan betyde, at pengene trækkes på din konto. Følg trinnene nedenfor for at kontrollere, om købet vises i din købsoversigt.

Løsning 4: Bekræft, om indholdet findes i din ordreoversigt på account.microsoft.com

Hvis du vil logge på account.microsoft.com, skal du bruge den Microsoft-konto, der er tilknyttet det gamertag, du brugte, da du købte indholdet.

Hvis du kan se dit køb under Ordreoversigt, men det ikke findes i fakturerings- eller købsoversigten til din Xbox Live-konto, skal du kontakte Xbox Support.

Løsning 5: Tjek det onlinested, hvor du købte indholdet

Hvis der her står, at du kan købe indholdet online, er dit køb muligvis gået igennem. Prøv, om du kan købe indholdet igen.