Du bliver bedt om at installere en nødvendig opdatering til et spil eller en app på din Xbox 360

Bemærk! Hvis du får vist en fejlkode, når du forsøger at starte et spil eller en app, skal du søge efter koden i værktøjet Søg efter fejlkode og statuskode. Hvis du oplever problemer, når du forsøger at opdatere din Xbox 360-konsol, skal du besøge Fejlfinding af problemer i forbindelse med opdatering af din Xbox 360-konsol.

Følgende fejlmeddelelse vises, når du prøver at starte et spil eller en app:

Update Required

An update is available for this game from Xbox Live.

Do you want to apply this update now?

Opdateringer til Xbox-spil og -app downloades til din konsol. Opdateringer vil som regel enten rette problemer, tilføje nye funktioner eller klargøre til nyt Xbox Live-indhold.

Du bliver bedt om at installere tilgængelige opdateringer, når du starter spillet eller appen. Du skal have forbindelse til Xbox Live for at kunne opdatere et spil eller en app. De fleste opdateringer er ret små og installeres automatisk inden for et par minutter.

Løsninger

Løsning 1: Tjek status for Xbox Live

Se, om der er nogen meddelelser om service på siden Xbox Live-status. Eller se, om der vises en meddelelse om service på Xbox Live øverst på denne side. Hvis der vises en meddelelse om service på tjenesten, skal du vente og derefter prøve igen.

Løsning 2: Tjek, at du kan oprette forbindelse til Xbox Live

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren, gå til Settings, og vælg derefter System Settings.
  2. Vælg Network Settings.
  3. Vælg Wired Network eller navnet på det trådløse netværk, hvis du bliver bedt om det.
  4. Vælg Test Xbox Live Connection.
På skærmen Netværksindstillinger vises din nuværende netværksstatus samt indstillinger til at teste din Xbox Live-forbindelse, din pc-forbindelse og Windows Media Center.

Hvis der vises en fejlmeddelelse om en forbindelsesfejl, kan du prøve at bruge Løsning til Xbox 360-forbindelsesfejl.

Løsning 3: Ryd systemcachen

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
En finger trykker på Guide-knappen på en Xbox 360-controller.
  1. Gå til Settings, og vælg System Settings.
  2. Vælg Storage eller Memory.
  3. Markér en lagerenhed, og tryk derefter på Y på controlleren. (Det er ligegyldigt, hvilken lagerenhed du vælger. Cachen ryddes for alle lagerenheder).
  4. Vælg Clear System Cache.
  5. Vælg Yes, når du bliver bedt om at bekræfte vedligeholdelsen af lagerenheden.

Løsning 4: Slet spillet eller appen, og installer derefter igen spillet eller appen

Du kan muligvis løse de problemer, der er relateret til download af en spil- eller appopdatering, ved at slette spillet eller appen fra din konsol og derefter installere spillet eller appen igen.

Hvis spillet eller appen er installeret på din harddisk, skal du installere spillet eller appen igen efter sletningen. Hvis du har købt spillet eller appen fra Xbox Live, skal du også downloade spillet eller appen igen efter sletningen. Og bare rolig – du bliver ikke opkrævet betaling igen for det indhold, som du allerede har købt. Du kan få oplysninger om, hvordan du downloader indhold, som du allerede har købt, i Se din downloadoversigt på Xbox Live på din computer eller Xbox 360-konsol.

Advarsel! Når du sletter et spil, slettes også alle oplysninger om gemte spil. Så inden du sletter et spil, bør du kopiere dine gemte spil til en Xbox 360-hukommelsesenhed eller et USB-flashdrev. Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du kopierer indhold til en lagerenhed, i Kopiér, flyt eller slet gemte Xbox-spil, profiler og avatarelementer.

Gå til settings fra Xbox Dashboard, og vælg System.

1. Vælg Storage, og vælg derefter Memory Unit.
  2. Vælg Games and Apps.
  3. Find og vælg det spil eller den app, som du vil slette.
  4. Vælg Delete.
  5. Download spillet eller appen igen:
    • Hvis du har downloadet spillet eller appen fra Xbox Live:
      1. Gå til settings, og vælg Account.
      2. Vælg Download History.
      3. Gennemse din downloadoversigt. Vælg elementet, og vælg derefter Download Again.

Bemærk! Hvis du vil se opkrævningerne på din Xbox Live-konto, skal du se under Tjek dit abonnement og din transaktionsoversigt på Xbox Live.

• Hvis du oprindeligt har installeret spillet fra en disk, skal du installere det igen.
  6. Kopiér de gemte spiloplysninger fra din hukommelsesenhed eller dit USB-flashdrev og tilbage på Xbox 360-harddisken.
  7. Start spillet, og download derefter opdateringen igen, når du bliver bedt om det.

Løsning 5: Prøv en direkte modemforbindelse

Hvis din Xbox 360-konsol er tilsluttet internettet via en router eller en gateway (og ikke direkte via et modem), kan du prøve at slutte konsollen direkte til modemmet. Sådan gør du:

1. Tilslut den ene ende af et netværkskabel til porten bag på Xbox 360-konsollen og den anden ende til modemmet.
  2. Log derefter på Xbox Live på konsollen, og prøv at starte spillet.
  3. Vælg at downloade spilopdateringen.

Hvis du kan downloade spilopdateringer, når Xbox 360-konsollen er sluttet direkte til modemmet, men ellers ikke kan gøre det, kan der være et problem med konfigurationen af routeren eller gatewayen. Kontakt producenten af routeren eller gatewayen for at få hjælp til at foretage fejlfinding af dette problem.

Løsning 6: Kontakt din internetudbyder

Hvis du har prøvet alle disse løsninger, og du stadig ikke kan downloade en spilopdatering, skal du kontakte din internetudbyder for at få hjælp til at løse problemet.

Ofte stillede spørgsmål om at opdatere spil og apps

Hvad sker der, hvis jeg ikke installerer opdateringen?

Du kan stadig spille spillet, selvom du ikke installerer opdateringen. Men du kan ikke have forbindelse til Xbox Live, mens du spiller, og du vil ikke have adgang til multiplayer- og onlinefunktionerne.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg ikke har adgang til Xbox Live?

Hvis du ikke har adgang til Xbox Live, kan du bruge spillet eller appen offline, men du kan ikke opdatere dit spil eller din app.

Hvordan ved jeg, om mit spil er opdateret?

Sørg for, at din konsol har forbindelse til Xbox Live, og start derefter spillet eller appen. Hvis der er en opdatering, bliver du spurgt, om du vil installere den. Ellers er spillet opdateret, og du kan bare gå i gang.

Skal jeg købe ekstra indhold i forbindelse med en opdatering?

Nej. Selvom nogle opdateringer forbereder et spil til nyt indhold, så skal du ikke købe noget for at få opdateringen.

Jeg har problemer med en opdatering.

Hvis du har problemer med at downloade eller installere en opdatering, skal du se Løsning 2 herover. Hvis du har forbindelse til Xbox Live, skal du rydde din systemcache og derefter prøve at downloade eller installere opdateringen igen.

Bemærk! Hvis der vises en fejlkode, mens du forsøger at installere en opdatering, skal du besøge Fejlkoder ved systemopdatering af Xbox 360.