Fejl 0x80070070 forekommer ved installation af Adera: episode 1-5

Du får vist følgende fejlkode og -meddelelse, når du forsøger at downloade og installere Adera: episodes 1-5:

Can't download game or episode, error 0x80070070

Dette kan betyde, at der ikke er nok plads på din computer til at installere spillet.

Løsning

Du kan løse dette problem ved at frigøre plads på den harddisk, hvor du prøver at installere Adera: episode 1-5. Du kan finde oplysninger om, hvordan du frigør plads på computere, der kører Windows 8.1 eller Windows 8.1 RT, på Tip om, hvordan du frigør diskplads på din pc.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Fejl 0x80070070 forekommer ved installation af Adera: episode 1-5", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?