Adera: episode 1-5 – fejlfinding ved grafik- og downloadproblemer

Hvis du oplever problemer, når du downloader grafik eller opdateringer til Adera: episode 1-5 på Windows, kan problemet skyldes, at en opdatering ikke er blevet downloadet helt.

Løsninger

Løsning 1: Download opdateringer

1. Tryk på Windows-tasten.
  2. Skriv Windows Update.
  3. Vælg Søg efter opdateringer under søgelinjen til højre.
  4. Tryk på knappen Undersøg nu på skærmen Windows Update.
  5. Klik på Vis detaljer, selvom der tilsyneladende ikke blev fundet nogen opdateringer.
  6. Installer de opdateringer, som du ikke har installeret – også de valgfri.
  7. Tryk på Ctrl+Alt+Delete på samme tid. Der vises et hvidt ikon nederst til højre. Klik på det, og vælg derefter Genstart i menuen.

Hvis dette ikke løser problemet, er du muligvis nødt til at fjerne og derefter geninstallere spillet.

Løsning 2: Fjern og geninstaller Adera: episode 1-5

1. Gå til Start-skærmen, og stryg ned på eller højreklik på Adera: episodes 1-5. Tryk eller klik derefter på Fjern.
  2. Tryk eller klik på Store for at åbne Windows Store.
  3. Tryk eller klik på Konto, og tryk eller klik derefter på Mine apps.
  4. Stryg ned på eller klik på Adera: episode 1-5. Tryk eller klik derefter på Installer.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Adera: episode 1-5 – fejlfinding ved grafik- og downloadproblemer", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?