Age of Mythology: Extended Edition – fejlfinding

Oversigt

Har du problemer med Age of Mythology: Extended Edition? Her kan du finde løsninger til almindelige problemer.

På denne side

Problemer med startprogram

Hvis du oplever problemer med startprogrammet, f.eks. at spillet lukkes uventet, når du trykker på Play, kan du fjerne det helt på følgende måde:

1. Åben installationsmappen til AoM: EE (det er som standard C:\Programmer (x86)\Steam\SteamApps\common\Age of Mythology).
  2. Slet filen Launcher.exe.
  3. Find aomx.exe, og omdøb den til Launcher.exe.

Dette deaktiverer startprogrammet, når det åbnes fra Steam.

Grafiske fejl

Du kan løse mange grafiske fejl ved at sikre dig, at du kører de nyeste drivere til dit skærmkort. De findes på http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us eller http://support.amd.com/en-us/download. Sørg for, at din pc's GPU (skærmkort) understøtter Direct X 10+.

Kontrollér spilcachen

Mange problemer med funktioner og ydelsen kan løses ved at kontrollere installationsfilerne. Benyt følgende fremgangsmåde:

1. Højreklik på Age of Mythology: Extended Edition i dit Steam-bibliotek.
  2. Gå til Properties.
  3. Gå til Local Files.
  4. Vælg Verify integrity of game cache…
    Bemærk! Der kræves en internetforbindelse til denne proces.