Disney Fairies Hidden Treasures – downloadfejl

Hvis du har problemer med at downloade en episode af spillet Disney Fairies Hidden Treasures, er du muligvis nødt til at køre Windows Update. Prøv løsningen nedenfor.

Løsning

1. Tryk på Windows-tasten.
  2. Skriv Windows Update.
  3. Klik på Søg efter systemopdateringer.
  4. Klik på Undersøg nu på skærmen Windows Update.
  5. Klik på Vis detaljer.
  6. Installer alle de viste opdateringer, også de valgfri.
  7. Tryk på Ctrl, Alt, og Delete på samme tid. Der vises et Luk-ikon nederst til højre. Klik på dette ikon, og vælg derefter Genstart i menuen.

Hvis dette ikke løser problemet, er du muligvis nødt til at fjerne og geninstallere spillet. Du kan også gå til Microsoft Support og få hjælp til download- og installationsproblemer her: Fejlfinding af problemer med en app.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Disney Fairies Hidden Treasures – downloadfejl", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?