Error 0x80072EE2: Can't download Disney Fairies Hidden Treasures game or episode

Når du prøver at downloade spillet Disney Fairies Hidden Treasures fra Windows Store, eller når du prøver at downloade en ny episode, får du følgende fejl:

Error 0x80072EE2

Denne fejl vises, hvis forbindelsen til din computer afbrydes, mens Windows Update kører.

Løsning

Hvis Windows Update kører, skal du vente, indtil opdateringen er fuldført, før du kan downloade Disney Fairies Hidden Treasures eller en episode af spillet. Se følgende Microsoft Support-artikel for at få flere oplysninger om, hvordan du løser dette problem: Du oplever muligvis midlertidige fejl med forbindelsen, når du bruger Windows Update eller Microsoft Update.