Error 0x80072EF1: Can't download Disney Fairies Hidden Treasures game or episode

Når du prøver at downloade spillet Disney Fairies Hidden Treasures fra Windows Store, eller når du prøver at downloade en ny episode, får du følgende fejl:

Error 0x80072EF1

Denne fejl vises, hvis forbindelsen til din computer afbrydes, mens Windows Update kører.

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe denne fejl med følgende løsninger:

Løsning 1: Lad Windows Update blive færdig

Hvis Windows Update kører, skal du vente, indtil opdateringen er fuldført, før du kan downloade Disney Fairies Hidden Treasures eller en episode af spillet. Se følgende Microsoft Support-artikel for at få flere oplysninger om, hvordan du løser dette problem: Du oplever muligvis midlertidige fejl med forbindelsen, når du bruger Windows Update eller Microsoft Update.

Løsning 2: Ryd Windows Store-cachen

1. Tryk på Windows-tasten + R, eller stryg fra det nederste venstre hjørne for at åbne vinduet Kør.
  2. Skriv wsreset /n i vinduet Kør, og klik derefter på OK.
  3. Windows Store åbnes, og følgende meddelelse vises:
    Cachen for Store er ryddet. Du kan nu søge efter apps i Store.