Minecraft: Wii U Edition – ofte stillede spørgsmål

På denne side finder du svar på ofte stillede spørgsmål om Minecraft: Wii U Edition Beta.

Bemærk! Hvis du vil købe spillet, skal du gå til Nintendo-websiden Minecraft: Wii U Edition.

På denne side

Hvorfor vises der firkanter ("□") i mit Mii-kaldenavn i spillet?

I forbindelse med lokale spil vises dit Mii-kaldenavn over din figur i spillet. Men hvis der bruges et ikke-understøttet tegn, f.eks. et japansk hiragana-symbol, i kaldenavnet, vises der "□" (firkanter) i navnet i stedet for de tegn, der ikke understøttes. Vi forstår godt, at du gerne vil have vist dit navn korrekt, så vi forsøger at få løst dette problem i forbindelse med kommende opdateringer.

Hvorfor er min e-manual ikke i det sprog, som jeg har valgt i spillet?

Vi arbejder på at tilføje flere e-manualer i forbindelse med kommende opdateringer. Du kan dog finde en omfattende spilvejledning i selve spillet. Vælg Hjælp og indstillinger i hovedmenuen eller menuen Pause, og vælg derefter Sådan spiller du. Her kan du finde en masse oplysninger uden at forlade spillet.

Hvorfor kan jeg ikke se en af mine foretrukne Mii-figurer i spillet?

Dette er et kendt problem, og du vil få en opdatering, der løser det, snarest muligt. Problemet skyldes formentlig, at en af de foretrukne Mii-figurer, som du brugte i spillet, er blevet slettet i Mii Maker. Hvis du vil fortsætte et Minecraft-spil med en Mii, som du har oprettet, anbefaler vi, at du ikke sletter Mii-figuren fra Mii Maker, fordi sletningen fjerner de spilfremskridt, der er knyttet til figuren.

Hvorfor blev de venner, som jeg spillede med online, fjernet fra mit Minecraft-spil, da jeg gik til eShop for at købe og downloade nyt indhold?

Dette er et kendt problem, som vi er opmærksomme på. Vi udsender en opdatering med en rettelse, så snart det er muligt. Indtil da vil vi råde dig til at købe nyt indhold, før du begynder at spille online med dine venner i spillet.

Hvilken version af Minecraft er Minecraft: Wii U Edition?

Ved udgivelsen vil denne version stort set svare til 1.6.4 i andre Minecraft-versioner. Som med alle nye udgivelser af Minecraft er udviklerne nødt til at starte fra en kendt version af spillet og derefter opdatere fra denne version. Dette fortsætter vi med, lige så længe du spiller.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Minecraft: Wii U Edition – ofte stillede spørgsmål", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?