Minecraft: Wii U Edition – ofte stillede spørgsmål

På denne side er der svar på ofte stillede spørgsmål om Minecraft: Wii U Edition.

Bemærk! Hvis du vil købe spillet, skal du gå til Nintendo eShop på Nintendo Wii U-konsollen.

På denne side

Hvorfor vises der firkanter ("□") i mit Mii-kaldenavn i spillet?

I forbindelse med lokale spil vises dit Mii-kaldenavn over din karakter i spillet. Men hvis der bruges et ikke-understøttet tegn, f.eks. et japansk hiragana-symbol, i kaldenavnet, vises der "□" (firkanter) i navnet i stedet for de tegn, der ikke understøttes.

Hvorfor er min e-manual ikke på det sprog, som jeg har valgt i spillet?

Dette er et kendt problem, og eManuals åbnes på det sprog, du har valgt til dit Wii U-systemsprog. Du kan dog finde en omfattende spilvejledning i selve spillet. Vælg Hjælp og indstillinger i hovedmenuen eller menuen Pause, og vælg derefter Sådan spiller du. Her finder du et væld af oplysninger helt uden at forlade spillet.

Hvorfor kan jeg ikke se en af mine foretrukne Mii-karakterer i spillet?

Når du spiller lokal multiplayer, kan spillere bruge deres Mii i stedet for at skulle angive navne eller indstillinger. Hvis dine foretrukne Mii-karakterer skal vises i spillet, kan disse foretrukne Mii-karakterer dog ikke knyttes til nogen eksisterende brugere eller Nintendo Network ID'er. Hvis dine foretrukne Mii-karakterer er knyttet til nogen eksisterende brugere eller Nintendo Network ID'er, vises disse Mii-karakterer derfor ikke i spillet.

Hvorfor blev de venner, som jeg spillede med online, fjernet fra mit Minecraft-spil, da jeg gik til eShop for at købe og downloade nyt indhold (DLC)?

Dette er et kendt problem, som vi har kendskab til. For at undgå dette råder vi dig til at købe nyt indhold (DLC), før du begynder at spille online med dine venner i spillet.

Hvilken version af Minecraft er Minecraft: Wii U Edition?

Ved udgivelsen vil denne version stort set svare til 1.6.4 i andre Minecraft-versioner. Som med alle nye udgivelser af Minecraft er udviklerne nødt til at starte fra en kendt version af spillet og derefter opdatere fra denne version. Vi fortsætter med at opdatere spillet, lige så længe du spiller.

Hvordan starter jeg et multiplayer-spil i opdelt skærm?

Multiplayer er kun tilgængelig, når Wii U-konsollen anvender High Definition-tilstand, som kræver et HDMI-kabel eller en Wii Component-videokabelforbindelse mellem Wii U-konsollen og tv'et. Kun en Wii U GamePad og Wii U Pro Controller eller Wii U Classic Controller kan bruges til multiplayer.

Trinvis vejledning:

1. Start Minecraft, vælg Spil i hovedmenuen, og tryk på knappen A.
  2. Vælg Indlæs eller Opret for at spille.
  3. Under spillet, og mens spillet kører på tv'et, skal spiller 2 trykke på knappen + på Wii U Pro Controller (eller Wii Classic Controller) for at aktivere multiplayer-tilstand.

Bemærk! For at aktivere multiplayer-tilstand må spillet ikke kun køre på GamePad (tilstand uden tv). Hvis du spiller uden tv, skal du klikke på ikonet Tv-tilstand nederst til højre på GamePad-skærmen. Hvis det er gjort korrekt, viser GamePad en Minecraft-blok.

4. Spiller 2 vælger en karakter og trykker på knappen A.
  5. Spilskærmen skifter til opdelt skærm, og multiplayer-tilstand starter

Hvordan starter jeg et multiplayer-spil online?

Minecraft er som standard et multiplayer-spil. Hvis du starter din verden som et onlinespil (dette er en mulighed ved spillets start), vil din verden være synlig for dem på din venneliste på fanen Deltag, når de vælger Spil.

Når venner deltager i spillet, vil det også være synligt for dem på deres vennelister, hvis du har valgt muligheden Tillad venners venner i spilindstillingerne.