Rise of Nations: Extended Edition – fejlfinding

Oversigt

Har du problemer med Rise of Nations: Extended Edition? Her kan du finde løsninger til almindelige problemer.

På denne side

MSVCR110.dll-fejl

Hvis du får en MSVCR110.dll-fejl, når du spiller Rise of Nations, skyldes det en manglende Microsoft Visual C++ Redistributable .dll-fil. For at løse dette problem skal du downloade den seneste version af .dll-filen til din pc her. Følg vejledningen på skærmen for at installere filen, genstart computeren, og prøv at spille spillet igen.

Der er ingen lyd i spillet

Du kan løse dette problem ved at deaktivere GS-lyd/EAX-lyd (herunder Direct 3D-lydacceleration). Herefter burde lyden virke.

Problemer med indstillingen for fuldskærmstilstand

Hvis du indstiller spillets opløsning til samme størrelse som din skærm, skifter det automatisk tilbage til fuld skærm. Hvis du vil spille i vinduetilstand, skal du sørge for at vælge en opløsning, der er mindre end den aktuelle skærmstørrelse.

Der sker et betydeligt fald i fps (billeder pr. sekund), når du spiller vandbaner

Hvis du oplever et betydeligt fald i fps (billeder pr. sekund), når du spiller vandbaner, skal du prøve at deaktivere vandrefleksionsfunktionen. Du kan finde den under Options > Graphic Settings.

Jeg kan ikke oprette en dybdebuffer, D3D11CreateDevice mislykkes, eller spillet går ned efter introvideoen

Hvis du får en fejl, der er relateret til dybdebuffere eller D3D11CreateDevice-fejl, eller hvis spillet går ned efter introvideoen, skal du prøve at installere DirectX 11 på din maskine. Download den her:

Hvis installationen mislykkes, skal du finde ud af, om dit kort er DirectX 11-kompatibelt. Det kan du gøre her:

Hvis du stadig oplever problemer, skal du prøve vejledningen her.

Der er ingen lobbyer i spilbrowseren, eller en vens lobby blev ikke fundet

Hvis du har problemer med at finde en lobby, blokerer din firewall muligvis de Steam-porte, der kræves til P2P-spil. Åbn portene ved at følge de instruktioner, der findes her.

Du kan også prøve at justere filterindstillingerne for din lobby til Worldwide.

Problemer med forsinkelser (lag) eller afbrydelser

Hvis du oplever problemer med forsinkelser, eller hvis spillet ofte afbrydes, har du eller en, du spiller med, en langsom internetforbindelse (som er en ulempe ved peer-to-peer-multiplayersystemer). Du kan ikke på nuværende tidspunkt tjekke andre spilleres ping. Men hvis du åbner din resultatvisning i spillet, vises der et rødt snegleikon ud for den spiller, der gør spillet langsommere, og et hvidt snegleikon ud for en moderat langsom spiller.

ELO vises som 0

Hvis din ELO vises som 0, skal du følge de instruktioner, der findes her.