Hjælp til State of Decay: Year-One Survival Edition på Windows

State of Decay er et spil, som kan anvendes på forskellige platforme. Det er udviklet af Undead Labs og udgives af Microsoft Studios. State of Decay kan fås til Xbox One, Xbox 360 og Windows.

Få hjælp til State of Decay: Year-One Survival Edition

• Du kan få hjælp til Windows-versionen af State of Decay på communitysiden hos Steam.
  • Du kan finde svar på ofte stillede spørgsmål på forumsiden hos Undead Labs.

Spil State of Decay på tværs af platforme

Det er ikke muligt at spille på tværs af platforme, dvs. med State of Decay-versioner på andre platforme.