State of Decay: Year-One Survival Edition på Windows

State of Decay: Year-One Survival Edition på Windows – et overblik

State of Decay: Year-One Survival Edition
Se videoer og demoer, og få mere at vide om spillet, udvidelser, og hvordan du køber State of Decay: Year-One til Windows.

Hjælp til State of Decay: Year-One Survival Edition på Windows
Se, hvor du kan får hjælp til spillet, og læs om forskellene mellem de forskellige versioner af State of Decay til forskellige platforme.

Opgraderingsrabat på State of Decay: Year-One Survival Edition til Windows
Få mere at vide om den opgraderingsrabat, som du kan få, hvis du ejer State of Decay på Xbox 360.

Har du brug for flere oplysninger? Gå til gruppen
Besøg vores spilforummer, og få mere at vide om spillet, deltag i samtaler i vores gruppe, og få hjælp til spørgsmål, der ikke er besvaret her.

State of Decay: Year-One Survival Edition på Windows – fejlfinding

Opret forbindelse til Xbox Live fra en pc
Løs problemer med pc-forbindelse til Xbox Live.

Fejlfinding af problemer med ydeevne og stabilitet i pc-spil
Løs problemer, når dine pc-spil går ned, fryser, eller du oplever dårlig ydeevne.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "State of Decay: Year-One Survival Edition på Windows", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?