Sådan køber du musik i Xbox Music Store til Windows Phone 7

Bemærk! Fra og med 15. november 2015 er Zune-tjenesten ophørt. Dette kan medføre fejl, hvis du forsøger at streame eller downloade indhold eller at opdatere tjenesten. Du kan finde flere oplysninger i Ofte stillede spørgsmål vedrørende ophør af Zune.

Oversigt

I Xbox Music Store og Windows Phone Store finder du fantastiske numre, albummer, podcasts og mere, du kan lytte til. Noget materiale kan du frit afspille, downloade eller prøve – som regel med et Xbox Music Pass – men de fleste elementer kan også købes, så du kan få og beholde din egen kopi. Køb elementer via din Windows Phone 7.

Sådan køber du musik

1. Tryk på Musik + videoerStart.
  2. Svip til Zune, tryk på Markedsplads, og tryk derefter på Musik.
  3. Svip til venstre eller højre, gennemse de tilgængelige genrer, eller tryk på Søg, og skriv en sangtitel, en albumtitel eller et kunstnernavn.
  4. Når du har fundet den musik, du leder efter, skal du trykke på den og derefter trykke på dens pris. (Du kan også trykke på elementet og holde markøren på det og derefter trykke på Køb).

Bemærk! Du skal ikke have et Music Pass for at købe numre eller albummer. Du skal dog have et Music Pass for at streame musik. Du kan finde flere oplysninger under Om Xbox Music Pass.