Du kan ikke acceptere Zunes servicevilkår

Bemærk! Fra og med 15. november 2015 er Zune-tjenesten ophørt. Dette kan medføre fejl, hvis du forsøger at streame eller downloade indhold eller at opdatere tjenesten. Du kan finde flere oplysninger i Ofte stillede spørgsmål vedrørende ophør af Zune.

Oversigt

Du kan ikke acceptere servicevilkårene for Zune, når du vil bruge Zune Musik + Video-softwaren.

Årsag

Dette problem opstår typisk, når servicevilkårene ændres, eller når du har ændret din Zune-konto.

Hvad du kan prøve

Prøv først følgende for at løse problemet:

• Log af alle programmer og tjenester, der er knyttet til din Microsoft-konto (tidligere Windows Live ID), før du prøver at acceptere servicevilkårene igen.
  • Kontrollér, at du er logget korrekt på din Microsoft-konto. Hvis du glemmer adgangskoden til din Microsoft-konto, skal du gå ind på siden Gendan din adgangskode. Hvis det er en barnekonto, skal du sikre dig, at den har forældresamtykke.

Du kan få mere at vide om forældrekontroller på Zune på Forældrekontroller på Xbox 360-konsollen og i Zune Musik + Video-softwaren

Hvis du stadig ikke kan acceptere servicevilkårene, skal du prøve følgende løsninger:

Acceptér servicevilkårene på Xbox.com

Log på din Zune-konto på Xbox.com eller på din Windows Phone, og se, om du kan acceptere servicevilkårene der. Sådan gør du:

Xbox.com:

1. Gå ind på Xbox.com.
  2. Når du er logget på, skal du acceptere servicevilkårene igen, når du bliver bedt om det. Hvis det lykkes, så prøv at åbne Zune-softwaren, og fortsæt med det, du var i gang med.

Windows Phone:

Prøv at foretage et køb på Windows Phone Marketplace, og acceptér servicevilkårene. Sådan gør du:

• Tryk på Marketplace på startskærmen, og acceptér servicevilkårene, når du har fundet et element, som du vil købe. Hvis det lykkes, så prøv at åbne Zune-softwaren, og fortsæt med det, du var i gang med.

Ryd dine browserdata i Internet Explorer