Fejlen "Zune software doesn't support Windows Service Pack 2"

Bemærk! Fra og med 15. november 2015 er Zune-tjenesten ophørt. Dette kan medføre fejl, hvis du forsøger at streame eller downloade indhold eller at opdatere tjenesten.

Oversigt

Når du forsøger at installere Zune Music + Video-softwaren på en computer, der kører Windows 8, Windows 7 eller Windows Vista, modtager du følgende fejlmeddelelse:

SYSTEM UPDATES REQUIRED
Zune software doesn't support Windows Service Pack 2. To continue, click the link below to visit Windows Update to upgrade your operating system to Service Pack 3 or later.

Denne fejl forekommer, når Zune-softwaren fejlagtigt registrerer dit operativsystem som Windows XP.

Løsning

Du kan løse dette problem ved at hente Zune-softwaren, opdatere computerens kompatibilitetstilstand og derefter installere Zune-softwaren igen.

1. Hent Zune-softwaren på computeren.
  2. Klik eller tryk på pilen, der vender nedad, ved siden af Gem i dialogboksen nederst på skærmen, klik eller tryk på Gem som, og gem derefter filen på skrivebordet.
  3. Højreklik eller stryg på filen ZunePackage.exe på skrivebordet.
  4. Klik eller tryk på Egenskaber på rullelisten.
  5. Klik eller tryk på fanen Kompatibilitet.
  6. Under Kompatibilitetstilstand skal du klikke eller trykke på afkrydsningsfeltet Kør dette program i kompatibilitetstilstand for .
  7. Klik eller tryk på pilen, der vender nedad, og vælg derefter dit operativsystem.
  8. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ved siden af Kør dette program i kompatibilitetstilstand for.
  9. Klik eller tryk på Anvend, og klik derefter på OK.
  10. Du kan nu installere Zune-softwaren. Dobbeltklik eller stryg på filen ZunePackage.exe på skrivebordet for at starte.
  11. En række dialogbokse vises. Klik eller tryk på Kør, klik eller tryk på Ja, klik eller tryk på Acceptér, og klik eller tryk derefter på Installer.
  12. Når du ser Software Installation Complete i Zune-dialogboksen, er softwaren installeret.