Fejlen "Filen kan ikke købes eller hentes" i forbindelse med overførsel fra Zune Markedsplads

Bemærk! Fra og med 15. november 2015 er Zune-tjenesten ophørt. Dette kan medføre fejl, hvis du forsøger at streame eller downloade indhold eller at opdatere tjenesten.

Symptom

Når du forsøger at hente indhold fra Zune Markedsplads, vises oplysningsikonet. Når du klikker på ikonet, vises følgende fejlmeddelelse:

Filen kan ikke købes eller hentes. Filen er muligvis ikke tilgængelig Zune Markedsplads.

Årsag

Dette er sædvanligvis en fejl i i forbindelse med anvendelsesrettigheder. Den kan også betyde, at du ikke har mere plads på din computer.

Hvad du kan prøve

Prøv den ene eller flere af følgende fremgangsmåder:

• Kontrollér statussen på Zune-tjenesten på siden Status for Xbox Live-tjenesten. Hvis tjenesten er nede, kan du prøve igen senere.
  • Kontrollér, at du har forbindelse til internettet. Måske har du mistet Wi-Fi-forbindelsen, tjenesten kan være nede, eller din router kan være offline eller skal genstartes.
  • Du kontrollerer forbindelsen på den computer, der har problemer, ved at klikke på knappen Start og derefter klikke på Kontrolpanel.

Hvis du bruger Windows 8: Skriv Kontrolpanel på skærmen Start, og åbn derefter Kontrolpanel fra resultaterne. Klik eller tryk på Netværk og internet, og klik eller tryk derefter på Vis netværksstatus og -opgaver. På denne skærm får du at vide, om du har forbindelse til et netværk.

• Hvis du ikke har forbindelse, skal du klikke eller trykke på Opret forbindelse til et netværk i statusvinduet og derefter vælge et tilgængeligt netværk.
    • Hvis du har forbindelse til et forkert netværk, skal du vælge det rigtige og angive din adgangskode, hvis du bliver bedt om det.
  • Hvis du stadig ikke kan oprette forbindelse til internettet, kan der være problemer med din internettjeneste. Vent og log på igen senere, eller kontakt internetudbyderen.
  • Kontrollér, at klokkeslæt og dato på din computer er indstillet korrekt. Hvis du vil ændre disse indstillinger, skal du klikke på klokkeslættet yderst til højre på proceslinjen, klik på Skift indstillinger for dato og klokkeslæt, og foretag de relevante ændringer.
  • Slet webbrowserens historik, cache og midlertidige filer.

Hvis du bruger Internet Explorer:

1. Åbn browseren. Hvis du bruger Windows 8, skal du åbne Internet Explorer på skrivebordet. Tryk på Alt-tasten på tastaturet for at få vist menulinjen.
    2. Klik eller tryk på Funktioner, og klik eller tryk derefter på Internetindstillinger.
    3. Klik eller tryk på Slet i sektionen Browserdata under fanen Generelt. Boksen Slet browserdata åbnes.
    4. Markér afkrydsningsfeltet Midlertidige internetfiler, og fjern markeringen af alle andre afkrydsningsfelter.
    5. Klik eller tryk på knappen Slet.
    6. Genstart Zune-softwaren, og se, om du kan få adgang til varerne.

Hvis du bruger en af følgende browsere, skal du se "Løsning 1: Ryd din internetcache, og slet cookies" på den relevante webside:

Hjælp til Mozilla Firefox

Hjælp til Apple Safari

Hjælp til Google Chrome

• Indstil browseren til automatisk at registrere LAN-indstillinger.

Hvis du bruger Internet Explorer:

1. Åbn Internet Explorer. Hvis du bruger Windows 8, skal du åbne Internet Explorer på skrivebordet. Tryk på Alt-tasten på tastaturet for at få vist menulinjen.
    2. Klik eller tryk på Funktioner, og klik eller tryk derefter på Internetindstillinger.
    3. Vælg fanen Forbindelser, og klik eller tryk på LAN-indstillinger.
    4. Kontrollér, at Automatisk registrering af indstillinger er markeret.

Hvis du ikke bruger Internet Explorer, kan du se i browserdokumentationen eller kontakte producenten for at få at vide, hvordan du angiver din LAN-indstillinger.

• Hvis ingen af fremgangsmåderne i det foregående afsnit løste dit problem, er der muligvis ikke mere plads på computeren. Brug Styring af Diskoprydning til Windows til at frigøre plads på harddisken. Sådan gør du:

På Windows 8

1. Begynd at skrive diskoprydning fra skærmen Start. Når søgefeltet vises, skal du kontrollere, at der er valgt Indstillinger, før du udfører din søgning.
    2. Klik eller tryk på ikonet ud for Frigør diskplads ved at slette unødvendige filer på hoveddelen af skærmen.
    3. Vælg det drev, du vil rydde op, i pop op-vinduet, som sandsynligvis vil være drev C, og klik derefter på OK.
    4. Markér og slet de relevante filer i dialogboksen Diskoprydning.

Bemærk! Klik på Hvordan fungerer Diskoprydning i dialogboksen Diskoprydning for at få yderligere oplysninger.

På Windows 7, Windows Vista eller Windows XP

1. Klik på Start, klik på Alle programmer, klik på Tilbehør, klik på Systemværktøjer, og klik derefter på Diskoprydning.
    2. Vælg det drev, du vil rydde op, i pop op-vinduet, som sandsynligvis vil være drev C, og klik derefter på OK.
    3. Markér og slet de relevante filer i dialogboksen Diskoprydning.

Bemærk! Klik på Hvordan fungerer Diskoprydning i dialogboksen Diskoprydning for at få yderligere oplysninger.