Fejlmeddelelsen "Microsoft Zune has stopped working", når du forsøger at hente fra Zune Marketplace

Bemærk! Fra og med 15. november 2015 er Zune-tjenesten ophørt. Dette kan medføre fejl, hvis du forsøger at streame eller downloade indhold eller at opdatere tjenesten.

Når du forsøger at downloade musik, videoer eller podcasts fra Zune Marketplace, får du vist følgende fejlmeddelelse:

Microsoft Zune has stopped working

Det kan betyde, at dit antivirusprogram stoppede med at fungere, samtidig med at Zune-softwaren anmodede om en scanning af en mediefil, du var i gang med at downloade. Denne fejlmeddelelse vises muligvis også, hvis din brugerprofil er beskadiget.

Løsninger

Du kan prøve følgende for at løse problemet:

Løsning 1: Geninstaller Zune-softwaren

Fjern Zune-softwaren fra din computer, og download derefter Zune-softwaren igen. Du kan få mere at vide ved at gå til Download Zune Music + Video-softwaren.

Hvis du får vist den samme fejlmeddelelse, når du forsøger at downloade fra Zune Marketplace, efter du har startet Zune-softwaren igen, kan du prøve følgende løsninger.

Løsning 2: Deaktiver midlertidigt, opdater, og skift bekræftelsen for antivirusprogrammet

Advarsel! Nogle af disse trin kan gøre computeren eller netværket mere sårbart over for angreb fra ondsindede brugere eller skadelig software, f.eks. virus. Vi anbefaler ikke disse trin, men formidler disse oplysninger, så du selv kan vurdere, om du vil implementere løsningen. Brug følgende trin efter eget skøn og på egen risiko.

1. Deaktiver midlertidigt antivirusprogrammet.
    Hvis du vil undersøge, om dit antivirusprogram er årsag til fejlen, skal du midlertidigt deaktivere antivirusprogrammet, lige før du streamer eller henter indhold fra Zune Marketplace. Hvis du kan downloade fra Marketplace uden at få vist fejlmeddelelsen, skal du genaktivere antivirusprogrammet og derefter gå til trin 2. Du kan søge efter oplysninger på nettet om, hvordan du deaktiverer antivirusprogrammet.
  2. Opgrader antivirusprogrammet til den nyeste version. Gå til softwareproducentens websted for at se, om der er en opdatering eller opgradering til en nyere version. Hvis du ikke kan opgradere programmet, skal du gå til trin 3.
  3. Hvis du ikke kan opgradere antivirusprogrammet, skal du prøve at skifte bekræftelsen, der scanner indgående filer. Benyt følgende fremgangsmåde:

For Windows 8, Windows 7, Windows Vista
    1. Klik på Start, skriv command i feltet Start søgning, højreklik i Kommandoprompt øverst på listen over programmer, og klik derefter på Kør som administrator.
      I Windows 8: Begynd at skrive "command" fra startskærmen, og højreklik på ikonet Kommandoprompt, når det vises. Klik derefter på Kør som administrator i menuen nederst på skærmen.
    2. Skriv følgende kommando i kommandoprompten:
      1. regsvr32 %WINDIR% \system32\shdocvw.dll, og tryk derefter på tasten Enter på tastaturet.
        Bemærk! Der er mellemrum efter det første "32" og efter det andet "%".
    3. Skriv Exit i kommandoprompten, og tryk derefter på tasten Enter for at lukke vinduet Kommandoprompt.

Windows XP

1. Klik på Start, klik på Kør, skriv CMD i feltet Åbn, og klik derefter på OK.
  2. Skriv følgende kommando i kommandoprompten:
    regsvr32 %WINDIR% \system32\shdocvw.dll, og tryk derefter på tasten Enter på tastaturet.
    Bemærk! Der er mellemrum efter det første "32" og efter det andet "%".
  3. Skriv Exit i kommandoprompten, og tryk derefter på tasten Enter for at lukke vinduet Kommandoprompt.

Løsning 3: Ret en beskadiget brugerprofil