Fejlfinding i forbindelse med problemer med at logge på Zune-softwaren

Bemærk! Fra og med 15. november 2015 er Zune-tjenesten ophørt. Dette kan medføre fejl, hvis du forsøger at streame eller downloade indhold eller at opdatere tjenesten. Du kan finde flere oplysninger i Ofte stillede spørgsmål vedrørende ophør af Zune.

Du får vist følgende fejlmeddelelse, når du prøver at logge på Zune-softwaren:

That's not a valid email/password combo. Make sure caps lock is off and that you enter your full email address.

Det kan betyde, at:

• Du bruger en forkert kombination af mailadresse og adgangskode.
  • Totrinsbekræftelse er slået til for din Microsoft-konto.

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe problemet med følgende løsninger:

Løsning 1: Prøv en anden kombination af mailadresse og adgangskode

Hvis du ikke har slået totrinsbekræftelse til og får vist denne fejlmeddelelse, skal du tjekke følgende:

• Du bruger den korrekte mailadresse og adgangskode.
  • Du har angivet din adgangskode korrekt.

Hvis du ikke kan huske mailadressen eller adgangskoden til din Microsoft-konto, skal du bruge Løsning på problemer med mistet konto eller Løsning på problemer med mistet adgangskode.

Løsning 2: Nulstil browserindstillingerne

Sådan nulstiller du browserindstillingerne:

1. Start Internet Explorer.
  2. Tryk eller klik på tandhjulsikonet øverst til højre på skærmen.
  3. Tryk eller klik på Internetindstillinger, og tryk eller klik derefter på Avanceret.
  4. Tryk eller klik på knappen Nulstil… under "Nulstil indstillinger for Internet Explorer". (Du bliver muligvis bedt om at genstarte computeren).
  5. Prøv at logge på Zune-softwaren igen.

Løsning 3: Kontrollér din adgangskode til totrinsbekræftelse

Du kan have slået totrinsbekræftelse til for at beskytte din Microsoft-konto. Med totrinsbekræftelse anvendes to måder til at bekræfte din identitet, hver gang du logger på din Microsoft-konto:

• Din adgangskode
  • En ekstra sikkerhedskode

Totrinsbekræftelse er med til at beskytte din konto ved at gøre det sværere for hackere at logge på, selvom de på en eller anden måde har lært din adgangskode at kende. Hvis du slår totrinsbekræftelse til, vil du få vist en ekstra side, hver gang du logger på en enhed, der ikke er "tillid til". På den ekstra side vil du blive bedt om at angive en sikkerhedskode for at kunne logge på. Vi sender denne sikkerhedskode til din telefon eller din alternative mailadresse, eller du kan få en via en godkenderapp på din smartphone.

Nogle apps (f.eks. Zune-software- og mailapps på nogle smartphones) og enheder (f.eks. Xbox 360) kan ikke bede om en sikkerhedskode, når du prøver at logge på. Hvis du får en fejlmeddelelse om, at adgangskoden er forkert, med en app eller enhed, skal du oprette en entydig appadgangskode for at kunne logge på. Når du har logget på med appadgangskoden, kan du begynde at bruge appen eller enheden. Du skal oprette og logge på med en appadgangskode én gang for hver app eller enhed, som ikke beder om en sikkerhedskode.

Sådan opretter du en appadgangskode:

1. Log på din Microsoft-konto.
  2. Gå til Sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger, og tryk eller klik på Administrer avanceret sikkerhed. Hvis du bliver bedt om en sikkerhedskode, skal du angive den og trykke eller klikke på Send.
  3. Tryk eller klik på Konfigurer totrinsbekræftelse under overskriften Totrinsbekræftelse.
  4. På siden "Konfigurer totrinsbekræftelse" skal du trykke eller klikke på Næste for at aktivere totrinsbekræftelse. Derefter kan du konfigurere appadgangskoder.

Du kan finde flere oplysninger under Om totrinsbekræftelse.