Du kan ikke opdatere eller installere Zune-softwaren på pc'en, eller du kan ikke opdatere Zune-afspillersoftwaren

Bemærk! Fra og med 15. november 2015 er Zune-tjenesten ophørt. Dette kan medføre fejl, hvis du forsøger at streame eller downloade indhold eller at opdatere tjenesten. Du kan finde flere oplysninger i Ofte stillede spørgsmål vedrørende ophør af Zune.

Oversigt

Hvis Zune-softwaren på afspilleren ikke opdateres automatisk, eller hvis du har problemer med at opdatere Zune Musik + Video-softwaren, kan du prøve følgende løsninger.

Kan ikke opdatere eller installere Zune-softwaren på pc'en

Her er nogle almindelige fejlmeddelelser, der kan blive vist, når du forsøger at opdatere Zune Musik + Video-softwaren, samt løsninger, du kan bruge til at løse problemet.

Hvis en nødvendig komponent mangler

Når du forsøger at installere Zune Musik + Video-softwaren, vises muligvis en af følgende fejlmeddelelser:

• "The media for installation package couldn't be found. It might be incomplete or corrupt."
  • "Setup must stop because the required package failed to install."
  • "Can't contact Microsoft Update. Please try again later."
  • "Can't download the required components from Microsoft Update. Please try again later."
  • "Can't install the required components from Microsoft Update. Please try again later."
  • "Path chosen is not valid"
  • "Installation failed, package Zune failed to install"
  • "No Installation Media"
  • "Can't find the media for installation package ".NET framework Runtime 2.0". It might be incomplete or corrupt."
  • Error Code 0x80070002

Hvis en af disse fejlmeddelelser vises, kan Zune-softwaren ikke installeres. Disse fejl kan forekomme, når visse softwarekomponenter eller opdateringer er nødvendige for, at Zune-softwaren kan installeres, men de er ikke tilgængelige på computeren eller med i den grundlæggende overførsel. Du kan prøve at afhjælpe problemet med følgende løsninger:

• Sørg for, at computeren kører et af følgende operativsystemer:
    • Windows 7 og Windows 8 (alle udgaver)
    • Windows Vista (alle udgaver)
    • Windows XP med Service Pack 3 (Home, Professional, Tablet PC eller Media Center Edition 2005 med Rollup Update 2)

Bemærk! Zune Musik + Video-softwaren fungerer ikke på Windows-versioner, der er ældre end Windows XP SP3, 64-bit versioner af Windows XP eller nogen version af Windows Server.

• Mac OSX med Boot Camp, som kører Windows 7 eller Windows Vista
  • Sørg for, at computeren opfylder følgende minimumskrav for systemet:
    • 256 MB RAM
    • Grafikkort med 64 MB RAM (video RAM eller VRAM) og DirectX 9.0b
    • Microsoft Internet Explorer 6 eller nyere

Du kan finde en mere komplet liste over systemkrav under Computerkrav for Zune Musik + Video.

• Søg efter opdateringer. Det gør du ved at gå til Microsoft Update-webstedet og derefter klikke på Søg efter opdateringer.
  • Geninstaller Zune-softwaren ved hjælp af en Microsoft Fix It-løsning. Kontrollér, at du har administrative rettigheder til at installere software, og kør derefter følgende Fix It-løsning.

Klik på linket Løs problemet. Klik derefter på Kør i dialogboksen Filoverførsel, og følg fremgangsmåden i denne guide.

Løs problemet
Microsoft Fix it 50577

Bemærkninger:

• Denne guide findes muligvis kun på engelsk, men den automatiske reparation fungerer også for andre sprogversioner af Windows.
  • Hvis du ikke er på den computer, der har problemet, kan du gemme den automatiske reparation på et flashdrev eller på en cd, så du kan køre den på den computer, der har problemet.

Error: "System updates required"

Når du forsøger at installere Zune-softwaren, vises muligvis en af følgende fejlmeddelelser:

System updates required

Zune software installation can't continue until you've installed one or more required updates.

Windows Update must be updated to run this program.

System updates required

Zune software installation can't continue until you've installed one or more required updates.

Version 3.1 of Windows Installer is required to run this program.

http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=101231

Dette problem forekommer, når Windows Update ikke er aktiveret. Du kan bruge følgende løsningsguide til automatisk at løse dette. Klik på linket nedenfor for at starte guiden.

Online Solution Wizard
Online Solution Wizard
En trinvis løsning er tilgængelig, der kan løse dette problem.

Hvis guiden ikke fungerer, skal du prøve at installere systemopdateringer fra Microsoft Update.

• Windows 8, Windows 7 og Windows Vista

Hvis du vil hente de nyeste opdateringer til Windows 8, Windows 7 eller Windows Vista, skal du gå til Microsoft Knowledge Base-artikel 949104 og installere Windows Update Agent.

Bemærk! Hvis du kører en betaversion af Windows 7 (build 7600 eller tidligere), skal du opdatere til den frigivne version af operativsystemet. Du kan kontrollere din version af Windows her.

• Windows XP

Hvis du vil hente de nyeste opdateringer til Windows XP, skal du gå til webstedet Microsoft Update.

Hvis Windows Update er deaktiveret, skal du manuelt installere Windows Update. Det gør du ved at gå til Microsoft Knowledge Base-artikel 949104.

Error: "Microsoft Update is required"

Når du forsøger at installere Zune-softwaren, vises muligvis en af følgende fejlmeddelelser:

• Microsoft Update is required
  • Microsoft Update is required in order to check for updates. Click the link below to get more information about Microsoft Update and to add it to your system.
  • Error code: 0x80248015

Du kan løse problemet ved hjælp af følgende fremgangsmåde:

1. Gå til webstedet Microsoft Update.
  2. Søg efter opdateringer. Installer alle opdateringer med høj prioritet, der findes.
  3. Download eller geninstaller Zune Music + Video-softwaren og Zune-afspillersoftwaren.

Error: 0x80070656

Når du forsøger at installere Zune Musik + Video-softwaren, vises følgende fejlmeddelelse:

INSTALLATION FAILED

Setup must stop because the required package 'Zune' didn't install.

Error opening installation log file. Verify that the specified log file location exists and that you can write to it.

Error Code: 0x80070656

Du kan løse problemet ved hjælp af følgende fremgangsmåde:

1. I Windows 8: Skriv Kør fra startskærmen, klik eller tryk på Kør under Apps-kategorien i menuen til højre, skriv C:\Program Files\Zune i feltet Start søgning, og tryk derefter på Enter på tastaturet.

I Windows 7 eller Windows Vista: Klik på Start, skriv C:\Program Files\Zune i feltet Start søgning, og tryk derefter på Enter på tastaturet.

I Windows XP: Klik på Start, klik på Kør, skriv C:\Program Files\Zune i feltet Start søgning, og klik derefter på OK.

Bemærk! "C:\Program Files" er standardplaceringen for Zune Musik + Video-softwaren. Hvis du har installeret Zune-softwaren i en anden placering, skal du skrive den placering.

2. Fra Zune-vinduet skal du finde og slette filen ZuneReboot.bin.
  3. Hent og geninstaller Zune-softwaren.

Kan ikke opdatere Zune-afspillersoftwaren