Der er mindre ledig plads på Zune-afspilleren eller Windows Phone 7 end forventet

Bemærk! Fra og med 15. november 2015 er Zune-tjenesten ophørt. Dette kan medføre fejl, hvis du forsøger at streame eller downloade indhold eller at opdatere tjenesten.

Oversigt

Når du bruger Zune-softwaren på computeren til at kontrollere den samlede lagerplads på Zune-afspilleren eller Windows Phone 7, finder du ud af, at der er mindre plads til rådighed, end du forventede.

Når du holder musemarkøren hen over den mørkegrå del af panelet, der viser Reserved space and other content, bruges der mere plads her, end du forventede.

Bemærk! Sektionen Reserved space and other content repræsenterer overførte apps og spil samt indhold, som er blevet overført fra andre computere og kopieret over på afspilleren eller telefonen. Alt andet medieindhold, f.eks. musik, videoer og billeder, angives på lagerpladspanelet efter type. Her er et eksempel, der viser musik:

Bemærk! Den tilgængelige plads vil variere fra de viste eksempler. Desuden kan Zune- og Window Phone-pladspanelerne variere lidt i udseende.

Dette problem kan forekomme af følgende årsager:

• Du har ændret synkroniseringsforholdet mellem computeren og Zune-afspilleren eller Windows Phone 7.
  • Du har ændret synkroniseringsforholdet på en computer, der ikke er din egen. Desuden registreres eller administreres medier, der allerede er på enheden, ikke af Zune-softwaren.
  • Du har sluttet din Zune-afspiller eller Windows Phone 7 til en anden computer, og du har forsøgt at synkronisere indhold fra softwaren til enheden som gæst.
  • Du har ændret synkroniseringsindstillingerne for enheden fra All til Items I choose.
  • Enheden har fået tildelt mere reserveret plads, end du ønsker.
  • Du har for mange apps eller spil installeret på afspilleren eller telefonen.