Hent eller geninstaller Zune Musik + Video-softwaren

Oversigt

Hent eller installer Zune Musik + Video-softwaren

Du skal bruge den gratis Zune Musik + Video-software, hvis du vil synkronisere indhold fra en computer til en Windows Phone.

Hent eller installer Zune Musik + Video-softwaren

Hent og gem den nyeste version af Zune-softwarepakken. Dette gør du ved at klikke her.

Installer Zune-softwaren på en anden computer

Hvis du vil installere softwaren på en computer, der ikke har adgang til internettet, skal du følge disse trin:

1. Hent og gem den nyeste version af Zune-softwarepakken på en computer, der har adgang til internettet. Dette gør du ved at klikke her.
  2. Kopiér filerne over på en flytbar lagerenhed (harddisk, cd, dvd eller USB-flashdrev), og kopiér filerne over på den computer, der ikke har adgang til internettet. Installer derefter softwaren.

Hvis du vil vide mere om, hvordan du får adgang til Zune-tjenesterne efter placering, kan du se siden Tilgængelighed af Zune-software og -tjenester efter placering.

Fjern og geninstaller Zune-softwaren

Du kan fjerne og geninstallere Zune-softwaren på to måder: Automatisk og manuelt.

Automatisk fremgangsmåde

Til alle versioner af Windows 8

Hvis du vil fjerne og geninstallere Zune-softwaren automatisk, skal du klikke på linket Diagnosticer og løs dette problem nedenfor. Klik derefter på Kør i dialogboksen Filoverførsel, og følg derefter trinene i guiden.

Diagnosticer og løs dette problem

Microsoft Fix It 20059

Bemærk!

• Denne guide findes muligvis kun på engelsk. Men den automatiske reparation fungerer også for andre sprogversioner af Windows.
  • Hvis du ikke aktuelt bruger den computer, der er problemer med, kan du gemme den automatiske reparation på et flashdrev eller på en cd. Derefter kan du køre den på den computer, hvor problemet findes.

Hvis denne Fix It-løsning ikke fungerede, kan du overveje at kontrollere, om computeren har problemer, der kan forhindre programmer (såsom Zune) i at blive installeret korrekt, før du fortsætter med nedenstående trin. Dette gør du ved at gå til Løs problemer med programmer, der ikke kan installeres eller fjernes.

Til alle versioner af Windows 7, Windows Vista og Windows XP

Automatisk fremgangsmåde

Hvis du vil fjerne og geninstallere Zune-softwaren automatisk, skal du klikke på linket Diagnosticer og løs dette problem. Klik derefter på Kør i dialogboksen Filoverførsel, og følg fremgangsmåden i denne guide.

Diagnosticer og løs dette problem

Microsoft Fix It 50577

Bemærkninger

• Denne guide findes muligvis kun på engelsk. Men den automatiske reparation fungerer også for andre sprogversioner af Windows.
  • Hvis du aktuelt ikke arbejder på computeren med problemet, kan du gemme den automatiske reparation på et flashdrev eller på en cd. Kør den derefter senere på den computer, hvor problemet findes.

Hvis denne Fix It-løsning ikke fungerede, kan du overveje at kontrollere, om computeren har problemer, der kan forhindre programmer (såsom Zune) i at blive installeret korrekt, før du fortsætter med nedenstående trin. Dette gør du ved at gå til Løs problemer med programmer, der ikke kan installeres eller fjernes.

Manuel fremgangsmåde

Hvis du vil udføre en ny installation af Zune-softwaren, skal du følge disse trin:

Trin 1: Fjern Zune-softwaren

Windows 8, Windows 7 eller Windows Vista

1. Sørg for, at Zune-afspilleren eller telefonen ikke er tilsluttet computeren.
  2. Åbn Programmer og funktioner:
    Til Windows 7 eller Windows Vista: Klik på Start, skriv appwiz.cpl i feltet Start søgning, og tryk derefter på Enter.
    Til Windows 8: Skriv fjern på startskærmen, klik eller tryk på Indstillinger i det højre panel, og klik eller tryk derefter på Fjern et program.
  3. Klik på Zune i vinduet "Fjern eller rediger et program", og klik derefter på Fjern.
  4. Klik på Ja for at fjerne Zune-softwaren.
  5. Hvis nogen af følgende programmer er angivet i vinduet "Fjern eller rediger et program", skal du fjerne programmet fra computeren:
    • Microsoft User-Mode Driver Framework Feature Pack 1.0
    • Windows Driver Package – Microsoft WPD
    • Windows Media Format 11 SDK
    • Windows Portable Devices

Bemærk! Hvis der vises en fejlmeddelelse om, at der findes programmer med afhængighed, der blokerer for fjernelsen af softwaren, skal du ikke fjerne den pågældende software. Microsoft User-Mode Driver Framework Feature Pack 1.0 og Windows Driver Package – Microsoft WPD installeres automatisk, når du kører opsætningen af Zune. Hvis du skal have Windows Media Format 11 SDK installeret, kan du geninstallere softwaren fra webstedet MSDN Windows Media Developer Centre, efter du har installeret Zune-softwaren.

1. Åbn mappen C:\Programmer.
  2. Find og højreklik på Zune-mappen, og klik derefter på Slet.

Windows XP

1. Klik på Start, klik på Kør, skriv appwiz.cpl, og klik derefter på OK.
  2. Klik på Zune i vinduet "Tilføj eller fjern programmer", og klik derefter på Fjern.
  3. Klik på Ja for at fjerne Zune-softwaren.
  4. Hvis nogen af følgende programmer vises i vinduet "Tilføj eller fjern programmer", skal du fjerne programmet fra computeren:
    • Microsoft User-Mode Driver Framework Feature Pack 1.0
    • Windows Driver Package – Microsoft WPD
    • Windows Media Format 11 SDK
    • Windows Portable Devices

Bemærk! Hvis der vises en fejlmeddelelse om, at der findes programmer med afhængighed, der blokerer for fjernelsen af softwaren, skal du ikke fjerne den pågældende software. Microsoft User-Mode Driver Framework Feature Pack 1.0 og Windows Driver Package – Microsoft WPD installeres automatisk, når du kører opsætningen af Zune. Hvis du skal have Windows Media Format 11 SDK installeret, kan du geninstallere softwaren fra webstedet MSDN Windows Media Developer Center, efter du har installeret Zune-softwaren.

5. Åbn mappen C:\Programmer.

Bemærk! Hvis listen over programmer ikke vises, skal du klikke på Vis denne mappes indhold.

6. Find og højreklik på Zune-mappen, og klik derefter på Slet.

Trin 2: Tøm Windows-mappen til midlertidige filer

Benyt følgende fremgangsmåde for at tømme Windows-mappen til midlertidige filer:

1. Klik på Start, klik på Kør, skriv %temp%, og klik derefter på OK.
  2. Klik på Rediger.
  3. Klik på Vælg alle.
  4. Klik på Fil, og klik derefter på Slet. Følgende meddelelse vises:

Are you sure you want to send these items to the Recycle Bin?

5. Klik på Ja.

Trin 3: Geninstaller Zune-softwaren

Klik her for at geninstallere Zune-softwaren.

Bemærk! Du skal være logget på computeren med en konto, der har administratorrettigheder.

Under installationen beder softwaren dig om at tilslutte Zune-afspilleren eller telefonen igen. Når softwaren er installeret, er det muligvis nødvendigt at indtaste dine Microsoft-kontooplysninger på ny.