Rapportér forkerte oplysninger, der vises i Xbox Music Store

Bemærk! Fra og med 15. november 2015 er Zune-tjenesten ophørt. Dette kan medføre fejl, hvis du forsøger at streame eller downloade indhold eller at opdatere tjenesten.

Oversigt

Hvis du finder indhold på Xbox Music Store (også kendt som Zune Markedsplads), der ikke ser korrekt ud eller ikke lyder korrekt, kan du oprette et forumindlæg på Microsoft Community, der beskriver problemet. Når vi ser indlægget, vil vi arbejde på at løse det straks.

Oplysningstyper, der skal rapporteres

Her er der en liste over den type problemer, som vi kan løse:

• Stavefejl i kunstnerens navn, albumnavn eller sangtitel
  • Forkert album, video eller film.
  • Lydfejl (hvis f.eks. sangen er afskåret for tidligt eller for sent, eller du har fået en forkert sang)
  • Forkerte rettigheder (Du kan f.eks. få vist eksempler på men ikke købe medieindhold, du kan købe men ikke få vist eksempler på medieindhold, du kan hente, men ikke streame indhold, eller du kan streame, men ikke hente indhold)
  • En forkert udgivelsesdato
  • Problemer med filmanmeldelse eller kunstnerbiografi
  • Spor eller album, der er knyttet til forkert kunstner
  • Manglende spor eller forvirrede sporlister, f.eks. sporrækkefølgen 1, 3, 2, 5, 4
  • Manglende episode eller forvirrende episodelister, f.eks. episoderækkefølgen 1, 2, 6, 4, 5
  • En forkert forældrerådgivningsklassifikation
Sådan opretter du et forumindlæg på Microsoft Community

Bemærk! Hvis du vil skrive indlæg på Microsoft Community, skal du have en Microsoft-konto. Hvis du ikke har en, skal du gå til Microsoft-konto.

1. Gå til Zune-fora på Microsoft Community.
  2. Vælg Ask a question øverst på siden.
  1. Skriv din besked, og klik derefter på Ask.
  2. Du føres til en side, der har en liste over tilsvarende spørgsmål eller kommentarer. Hvis du ønsker at fortsætte, skal du rulle ned og klikke på Post your question.

Hvis dette er første gang, du stiller et spørgsmål, skal du logge på med din Microsoft-konto, oprette dit viste navn og derefter acceptere ordensreglerne.