Gendanne og sikkerhedskopiere mediefiler, som du har købt på Zune Musik + Video Markedsplads

Bemærk! Fra og med 15. november 2015 er Zune-tjenesten ophørt. Dette kan medføre fejl, hvis du forsøger at streame eller downloade indhold eller at opdatere tjenesten. Du kan finde flere oplysninger i Ofte stillede spørgsmål vedrørende ophør af Zune.

Oversigt

Hvis du har mistet eller slettet sange eller andre medier, som du har købt på Zune Markedsplads, kan du eventuelt få dem tilbage.

Hvis du ikke kan gendanne dit indhold, er det vigtigt, at du har sikkerhedskopieret dit indhold, så du kan hente det.

På denne side

Bemærk! Følgende vejledning gælder kun for DRM-beskyttede (Digital Rights Management) medier, som du har købt fra Zune Markedsplads.

Gendanne mistede eller slettede sange og andre medier

1. Log ind på Zune Musik + Video-softwaren. Klik på indstillinger, og klik derefter på KONTO øverst på skærmen.
  2. Afhængigt af det element, som du vil gendanne:
    • Klik på KØBSHISTORIK for at gendanne medier, som du har købt tidligere. Du kan også vælge efter genre.
    • Klik på LEJEHISTORIK for at gendanne film, som du har lejet. Hvis lejeperioden er udløbet, skal du leje filmen igen.
    • Klik på ABONNEMENTSHISTORIK for at gendanne medier, som du har hentet med dit Music Pass.
  3. Klik på Hent for at downloade individuelle manglende numre fra listen og få dem tilbage i din samling. Eller klik på Gendan alle for at hente hele listen på en gang.

Bemærk! Vi er i øjeblikket ikke i stand til at erstatte MP3-sange, som du sletter eller mister. Af denne grund anbefaler vi på det kraftigste, at du sikkerhedskopierer dine MP3'er ved at brænde dem på en cd. Du kan også brænde WMA-filer på en cd, men du kan kun brænde nøjagtigt den samme afspilningsliste maksimalt syv gange.

Højreklik på sangtitlen, klik på Egenskaber og se derefter ud for Medietype på menuen for at finde dine sanges filtype.

Gendanne podcasts, som du har købt fra Zune Markedsplads

Hvis du har et aktivt abonnement på en podcast-serie, hentes den seneste podcast fra denne serie eventuelt automatisk igen. Hvis du opbevarer tidligere episoder, skal du manuelt hente mistede episoder igen for at gendanne dem til din samling. Du kan finde flere oplysninger om podcast-abonnementer og overførsler ved at se Subscribe to and play podcasts.

Gendanne elementer fra computeren

Hvis du ved et uheld slettede musik eller videofilm fra din samling, men du ikke sletter dem fra din computer, kan du se her, hvordan du kan gendanne dem i din samling:

1. Åbn Zune-softwaren. Klik på INDSTILLINGER øverst på skærmen.
  2. Klik på PROGRAM i øverste højre hjørne af skærmen, og klik derefter på SAMLING.
  3. Klik på GENDAN i hovedafsnittet af skærmen.

Sikkerhedskopiér dine mediefiler

Der er to måder, du kan sikkerhedskopiere indhold på:

• Kopiér indhold fra din Zune-afspiller eller telefon til din Zune-samling gennem Zune-softwaren.
  • Brænd indhold på en cd eller dvd

Du kan brænde følgende slags indhold til en cd eller dvd:

• DRM-beskyttede .wma-musikfiler
  • DRM-fri .mp3-musikfiler
  • DRM-fri musik- og videopodcast-filer

Højreklik på en sangfil, klik på Egenskaber og se derefter ud for DRM på menuen for at finde en sangs DRM-status.

Du kan brænde følgende slags indhold til en cd eller dvd:

• DRM-beskyttede .wmv-videofiler (tv og musikvideoer)
  • Music Pass-abonnementsindhold

Eller læs Køb og indløs forudbetalte koder og Microsoft Points på din Xbox Live- eller Zune-konto på Xbox Support-webstedet.

Bemærk! Personlige videoer og billeder brændes til datadiske. Kontrollér din dvd-afspiller, så du sikrer, at den kan afspille datadiske.

Sådan sikkerhedskopieres medier, der er på en enhed, til din Zune-softwaresamling:

1. Tilslut din Zune-afspiller eller din telefon til din computer ved brug af det USB-kabel, der fulgte med den.
  2. Kontrollér, at din Zune-software er åben. Klik på Enhed eller Telefon øverst på skærmen.
  3. Klik på den indholdskategori, du ønsker at synkronisere, som f.eks. Musik.
  4. Find nu de musikfiler, som du ønsker at synkronisere, fra din enhed til din samling. Højreklik på elementet eller kategorien, og klik derefter på Kopier til min samling.
  5. Når du er færdig med at synkronisere indhold fra din enhed til din samling, skal du afbryde din Zune eller telefon fra din computer. Du vil se, at indholdet vises, næste gang du går ind i din Zune-samling.

Sådan sikkerhedskopierer du numre, albummer, podcasts og afspilningslister til en cd eller dvd:

1. Sæt en tom lyd-cd eller en data-cd eller -dvd i cd- eller dvd-drevet på din computer.
  2. Klik på INDSTILLINGER, klik på SOFTWARE, og klik derefter på BRÆND i Zune-softwaren øverste på skærmen.
  3. Foretage dine valg under Diskformat og Brændehastighed, og klik derefter på OK i nederste højre hjørne af skærmen.
  4. Træk de elementer, som du ønsker at brænde på diske, til ikonet Disk, der findes i nederste venstre hjørne af skærmen.
  5. Klik på ikonet Disk, og klik derefter på START BRÆNDING.