Oprette og tilpasse afspilningslister ved brug af Smart DJ

Bemærk! Fra og med 15. november 2015 er Zune-tjenesten ophørt. Dette kan medføre fejl, hvis du forsøger at streame eller downloade indhold eller at opdatere tjenesten.

I denne artikel

Smart DJ opretter automatisk en afspilningsliste for dig baseret på ethvert album, enhver kunstner eller sang, som du vælger. Afspilningslisterne oprettes fra musik i din samling. Men hvis du har et Zune Music Pass eller et Xbox Music Pass, kan du også oprette Smart DJ-afspilningslister fra musik i Zune Marketplace-kataloget. Du kan også oprette Smart DJ-afspilningslister og synkronisere dem med din Zune-afspiller eller din Windows Phone.

Start et Smart DJ-mix

Fra din samling

1. Åbn Zune Music + Video-softwaren, og klik på Samling i øverste venstre del af skærmen.
  2. Find en sang, et album eller en kunstner, højreklik på titlen, og vælg derefter Afspil Smart DJ-mix. Du kan også klikke på ikonet Smart DJ, der vises, når du peger på et album.

Fra Quickplay

1. Åbn Zune Music + Video-softwaren, og klik på Quickplay i øverste venstre del af skærmen.
  2. Klik på et felt med navnet Smart DJ på den nederste del af skærmen under dine andre fastgjorte elementer.
  3. Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du klikke på Tilføj en kunstner eller dette ikon:

Angiv navnet på en kunstner i din samling for at oprette en Smart DJ-afspilningsliste. Klik derefter på mix-ikonet Afspil Smart DJ.

For Zune Music Pass- eller Xbox Music Pass-abonnenter

Hvis du har et Zune Music Pass eller Xbox Music Pass, kan du starte et Smart DJ-mix baseret på kunstnere, der er tilgængelige i Zune Marketplace-kataloget, samt musik fra din samling. Sådan starter du et Smart DJ-mix fra Zune Marketplace:

1. Start Zune Music + Video-softwaren, og klik på Markedsplads i øverste venstre del af skærmen.
  2. Find en kunstner, en sang eller et album, du synes godt om, og klik derefter på ikonet Smart DJ for at starte et mix.

Når du starter et Smart DJ-mix, og sangene begynder at afspille, bliver Smart DJ-sanglisten vist på skærmen Aktuel afspilning. Hvis du forlader denne skærm og vil vende tilbage til den, skal du klikke på ikonet Aktuel afspilning i nederste højre hjørne af skærmen.

Så snart et Smart DJ-mix begynder at afspille, vil det afspilles, så længe Smart DJ kan finde lignende sange. Læs videre, hvis du vil gemme et Smart DJ-mix som en afspilningsliste.

Oprette og tilpasse Smart DJ-afspilningslister

Sådan opretter du en Smart DJ-afspilningsliste fra din samling

1. Højreklik på en sang, en kunstner eller et album i din samling (eller i Markedsplads, hvis du har et Zune Music Pass eller Xbox Music Pass), og klik derefter på Opret Smart DJ-afspilningsliste.

Bemærk! Hvis du får vist meddelelsen "Der blev ikke fundet nogen resultater", skal du prøve igen. Dette kan betyde, at den valgte sang ikke har tilstrækkelige metadata (oplysninger) til at oprette et match.

2. Navngiv din afspilningsliste.
  3. Hvis du ønsker, at Smart DJ skal opdatere afspilningslisten med nye valg, skal du markere afkrydsningsfeltet Automatically refresh this playlist periodically.
  4. Klik på OK for at gemme din afspilningsliste.

Hvis du vil gemme det Smart DJ-mix, som du lytter til

1. Hvis du ikke allerede er på skærmen Aktuel afspilning, skal du klikke på ikonet Aktuel afspilning i nederste højre hjørne af enhver Zune-softwareskærm.
  1. Klik på Gem som afspilningsliste nederst på listen Aktuel afspilning.
  2. Navngiv din afspilningsliste, og klik derefter på OK. Du vil se din nye Smart DJ-afspilningsliste i kolonnen Afspilningsliste under "Smart DJ" i din samling.

Sådan opretter du en Smart DJ-afspilningsliste fra en kunstner i Zune Marketplace

Bemærk! Du skal have et Zune Music Pass eller Xbox Music Pass.

1. Start Zune-softwaren.
  2. Klik på Markedsplads øverst på skærmen. Klik på Musik, og find derefter en kunstners side.
  3. Klik på ikonet Smart DJ.
  4. Klik på Gem som afspilningsliste på skærmen Aktuel afspilning.

Finde dine Smart DJ-afspilningslister i Zune-softwaren

Klik på Samling øverst til venstre på skærmen, klik på Musik, og klik derefter på Afspilningslister øverst til højre på skærmen. Dine afspilningslister er i den venstre kolonne under "Smart DJ".

Synkronisere en Smart DJ-afspilningsliste med en enhed

1. Start Zune-softwaren, og klik på Samling øverst på skærmen.
  2. Klik på Musik, og klik derefter på Afspilningslister øverst til højre på skærmen.
  3. Find din Smart DJ-afspilningsliste i den venstre kolonne, og træk den til ikonet Enhed i nederste venstre hjørne af siden.

Bruge Smart DJ på din Zune HD

Du kan starte et Smart DJ-mix fra din Zune HD-afspiller på forskellige måder, afhængigt af om du har et Zune Music Pass eller Xbox Music Pass.

• Du kan oprette et mix fra din musiksamling. Sådan gør du:
    1. Find en sang, en kunstner eller et album fra din musiksamling.
    2. Tryk på elementet, og hold det nede, og vælg derefter Afspil Smart DJ-mix. Eller tryk på ikonet Smart DJ på en kunstners side.
  • Hvis du har et Zune Music Pass eller Xbox Music Pass, og du er inden for rækkevidde af et trådløst netværk, kan du oprette et Smart DJ-mix til streaming, der omfatter musik fra Markedsplads-kataloget. Sådan gør du:
    1. Tryk på Markedsplads fra din afspiller, og find en sang, kunstner eller et album.
    2. Tryk på elementet, og hold det nede, og vælg derefter Afspil Smart DJ-mix. Eller tryk på ikonet Smart DJ på en kunstners side.
  • Hvis du har et Zune Music Pass eller Xbox Music Pass, og du ikke vil medtage sange fra Markedsplads-kataloget, skal du slukke for den trådløse forbindelse. Sådan gør du:
    1. Tryk på Indstillinger fra afspillerens startmenu, og tryk derefter på Trådløs. Du kan se, om forbindelsen er slået "til" eller "fra".
    2. Hvis den er slået til, skal du trykke på Trådløs igen for at slå den fra.

Tilpasse Smart DJ-afspilningslister

Indstillinger til tilpasning af dine Smart DJ-afspilningslister:

• Automatic refresh: Denne indstilling genererer automatisk et nyt sæt sange. Hvis din afspilningsliste har en Elementer, jeg vælger-synkroniseringsrelation med din Zune-enhed, opdateres Smart DJ-afspilningslisten automatisk på din Zune-enhed, næste gang du synkroniserer den med din samling.
  • Playlist duration: Dette indstiller din afspilningsliste for en bestemt tidsperiode eller til at medtage et bestemt antal sange. Din afspilningsliste kan have op til 100 sange eller være op til 500 minutter lang.

Sådan ændrer du indstillinger for Automatic refresh eller Playlist duration

1. Klik på Samling øverst til venstre på skærmen i Zune Musik + Video-softwaren.
  2. Klik på Musik, og klik derefter på Afspilningslister øverst til højre på skærmen.
  3. Vælg en Smart DJ-afspilningsliste, og klik derefter på REDIGER AFSPILNINGSLISTE eller OPDATER nederst til højre på skærmen.
  1. Hvis du redigerer din afspilningsliste, skal du angive de nye indstillinger og klikke på OK. Hvis du opdaterede din afspilningsliste, vil Zune automatisk opdatere sangene på denne liste.

Bruge Smart DJ med Quickplay

Med Quickplay kan du fastgøre din favoritmusik og afspilningslister til en skærm, hvor du nemt kan få adgang til dem.

Sådan fastgør du en Smart DJ-afspilningsliste til Quickplay

1. Åbn Zune Music + Video-softwaren, og klik på Samling i øverste venstre del af skærmen.
  2. Klik på Musik, og klik derefter på Afspilningsliste i øverste højre del af skærmen.
  3. Søg efter din Smart DJ-afspilningsliste i venstre kolonne med dine andre afspilningslister.
  4. Højreklik på afspilningslisten, og vælg derefter Fastgør til Quickplay.
  5. Næste gang du går til din Quickplay-side, kan du se din Smart DJ-nål på skærmen.

Oprette en Smart DJ-liste fra Quickplay

Du kan oprette Smart DJ-sider baseret på sange i din samling direkte på din Quickplay-skærm. Sådan gør du:

1. Åbn Zune-softwaren, og klik derefter på Quickplay.
  2. Søg efter Smart DJ-nålene under de nåle, du allerede har.
  3. Klik på et Smart DJ-felt, der ikke har en afspilningsliste.
  4. Angiv en kunstner fra din samling, og bekræft derefter. Næste gang du går til Quickplay og klikker på navnet på din nye Smart DJ-afspilningsliste, kan du se den nye afspilningsliste.