Netværksporte, som bruges af Zune

Bemærk! Fra og med 15. november 2015 er Zune-tjenesten ophørt. Dette kan medføre fejl, hvis du forsøger at streame eller downloade indhold eller at opdatere tjenesten. Du kan finde flere oplysninger i Ofte stillede spørgsmål vedrørende ophør af Zune.

Oversigt

Hvis du har en router, der fungerer som en firewallenhed, eller hvis du kører firewallsoftware på computeren, skal du muligvis konfigurere specifikke netværksporte i firewall'en, så Zune-softwaren kan kommunikere korrekt.

Hvis du vil dele medier fra Zune-softwaren på en computer med en Xbox 360-konsol, skal de porte, der er angivet nedenfor, være tilgængelige.

Port Protokol
1900 UDP
2869 TCP
3074 TCP/UDP
10243 TCP
10280 UDP
10281 UDP
10282 UDP
10283 UDP
10284 UDP
15740 TCP

Du kan finde oplysninger om, hvordan du konfigurerer portindstillingerne på en firewall, router eller gateway, i dokumentationen til den specifikke enhed.