Opret, rediger og slet afspilningslister på din Windows Phone 8

Sådan oprettes en afspilningsliste

1. Tryk på feltet Musik, eller tryk på Musik på din appliste.
  2. Stryg til venstre eller højre til ruden Samling, og tryk derefter på Afspilningslister.
  3. Tryk på Tilføj (plusikonet), navngiv din afspilningsliste, vælg, om du vil beholde afspilningslisten offline eller ej (hvis du har et abonnement på Xbox Music Pass), og tryk derefter på Acceptér (fluebensikonet).
  4. Føj de sange, du vil have, til din afspilningsliste, og tryk derefter på Gem (disketteikonet).

Du kan også trykke på og holde elementer nede i visningerne kunstnere, album, sange eller genrer. Vælg Føj til…, og vælg en eksisterende afspilningsliste, eller opret en ny afspilningsliste, og tilføj det valgte element.

Sådan redigeres en afspilningsliste

1. Tryk på feltet Musik, eller tryk på Musik på din appliste.
  2. Stryg til venstre eller højre til ruden Samling, og tryk derefter på Afspilningslister.
  3. Tryk på navnet på din afspilningsliste for at åbne den.
  4. Rediger afspilningslisten:
    • Tryk på Tilføj (plusikonet) for at føje sange til din afspilningsliste.
    • Tryk på Vælg (ikonet med tre horisontale linjer) for at vælge sange, der skal downloades til eller slettes fra din afspilningsliste.
    • Tryk på Omarranger (ikonet med to pile) for at ændre rækkefølgen af sange ved at trække og slippe.

Sådan ændrer du indstillinger for en afspilningsliste

• Tryk på Mere (ikonet "…"), mens afspilningslisten er åben.
    • Tryk på indstillinger for afspilningsliste for at omdøbe afspilningslisten og angive, om afspilningslisten skal lagres offline eller online (hvis du har abonnement på Xbox Music Pass ).

Sådan slettes en afspilningsliste

1. Tryk på feltet Musik, eller tryk på Musik på din appliste.
  2. Stryg til venstre eller højre til ruden Samling, og tryk derefter på Afspilningslister.
  3. Tryk på og hold afspilningslisten nede, og tryk derefter på Slet.

Relaterede problemer