Hent brugerdefinerede skins til Minecraft: Pocket Edition

Nu kan du oprette brugerdefinerede skins til dine figurer i Minecraft: Pocket Edition. Du kan downloade nye, eller du kan tilføje de skins, som du selv har lavet.

Opret eller vælg dit skin

På websteder som minecraftskinstudio.com findes der et udvalg af skins, som du kan vælge fra, og der findes et redigeringsprogram, som du kan bruge til at give dit skin et personligt præg. Du kan enten vælge et færdiglavet skin eller oprette dit eget.

Download et skin til din Windows Phone

Når du har oprettet eller valgt dit nye skin, skal du hente det til din Windows Phone:

1. Brug din mobilenhed, og se efter Download eller Gem/Save på det websted, hvor du har oprettet eller valgt dit nye skin.
  2. Hvis du bliver bedt om at åbne eller gemme filen, skal du vælge Gem.
  3. Filen gemmes som standard i mappen med downloads. Tjek, at filen har filtypenavnet .png.

Tilføj et skin i Minecraft: Pocket Edition

Sådan tilføjer og bruger du et skin i Minecraft: Pocket Edition:

1. Start Minecraft: Pocket Edition.
  2. Gå til Indstillinger nederst til højre i hovedmenuen.
  3. Vælg ikonet Skins i venstre side, og vælg derefter Gennemse skins.
  4. Gå til mappen med downloads (eller til den mappe, hvor du har gemt .png-filen på din telefon).
  5. Vælg det nye skin for at fortsætte.

Næste gang du indlæser dit spil eller starter et nyt spil, har din figur det nye skin, som du har oprettet.

Fejlfinding

Hvis du har problemer med at tilføje dit skin i spillet, skal du gå til Minecraft-communityet for at få hjælp og flere oplysninger.