Sådan bruger du radioen på din Windows Phone 8

Tilpas din lytteoplevelse

Med appen Radio kan du oprette brugerdefinerede stationer, der er baseret på de kunstnere og den musik, du er vild med. Her kan du se, hvordan du gør.

Sådan opretter du en radiostation

1. Tryk på Xbox Music-feltet, eller tryk på Xbox Music på din appliste.
  2. Stryg til venstre eller højre til ruden Samling, og tryk derefter på en kunstner, et album eller et nummer.
  3. Tryk på og hold et element nede, tryk på Create Radio station (Opret radiostation), og tryk derefter på Ok.

Hvis du er i gang med at afspille et nummer, kan du trykke på Mere (ellipseikonet nederst til højre på skærmen), mens ruden Aktuel afspilning vises. Tryk på Create Radio station (Opret radiostation), og tryk derefter på Ok.

Sådan fastgør du en radiostation i startmenuen

1. Tryk på Xbox Music-feltet, eller tryk på Xbox Music på din appliste.
  2. Stryg til venstre eller højre til ruden Samling, og tryk derefter på Radio.
  3. Tryk på og hold en station nede, og tryk derefter på Fastgør til start.

Sådan sletter du en radiostation

1. Tryk på Xbox Music-feltet, eller tryk på Xbox Music på din appliste.
  2. Stryg til venstre eller højre til ruden Samling, og tryk derefter på Radio.
  3. Tryk på og hold en station nede, tryk på Slet, og tryk derefter på Ok.

Relaterede problemer