Administrer din Xbox Music-samling på Windows Phone 8

Oversigt

Du kan administrere din Xbox Music-samling på Windows Phone 8 med:

De ændringer, du foretager i din Xbox Music-samling på Windows Phone 8, afspejles på alle dine enheder.

Bemærk! Hvis du vil have hjælp til at tilføje eller fjerne enheder fra dit Xbox Music-abonnement, skal du se Knyt enheder til dit Xbox Music Pass for at synkronisere musik.

Føj musik fra Xbox Music Store til din samling

1. Tryk på feltet Musik, eller tryk på Musik på din appliste.
  2. Stryg til venstre eller højre til ruden Hent musik.
  3. Tryk på Mest populære sange eller Vis genrer.
  4. Hvis du valgte Vis genrer, skal du vælge den ønskede genre.
  5. Stryg til venstre eller højre til enten mest populære sange eller mest populære albummer.
  6. Tryk på og hold nummeret eller albummet nede. Tryk på Føj til…, og tryk derefter på Samling. Du kan også trykke på Ny afspilningsliste for at oprette en ny afspilningsliste eller føje musik til en eksisterende afspilningsliste.

Bemærk! Du kan også tilføje et album ved at trykke på albummet for at åbne det, trykke på Mere (ellipseikonet nederst til højre) og derefter trykke på Føj til…

Download eller køb musik fra Xbox Music Store

1. Tryk på feltet Musik, eller tryk på Musik på din appliste.
  2. Stryg til venstre eller højre til ruden Hent musik, og find et album eller et nummer, som du vil tilføje.
  3. Hvis du har et Xbox Music Pass, skal du trykke på ikonet Download (en pil, der peger nedad) for at føje ny musik til din telefon. Ellers skal du trykke på ikonet Køb (en indkøbsvogn) for at købe det valgte element.

Fjern musik fra din samling

Sådan sletter du en enkelt sang

1. Find den sang, du vil slette, i ruden Sange.
  2. Tryk på og hold sangen nede, og tryk derefter på Slet.

Sådan sletter du mere end én sang

1. Tryk på Vælg (ikonet med tre linjer).
  2. Vælg de sange, du vil slette. Du kan også trykke på Mere (ellipseikonet) og derefter trykke på Vælg alle for at vælge alle sange. Fjern derefter markeringen i afkrydsningsfeltet ud for de sange, du vil beholde.
  3. Tryk på Slet (skraldespandsikonet).
  4. Når du ser meddelelsen "This will delete from your phone and cloud connection. Are you sure you want to delete?" (Dette bliver slettet fra din telefon og skyforbindelse. Vil du slette?), skal du trykke på Ok.

Stream musik fra din samling

Sådan streamer du musik fra din samling på din telefon:

1. Stryg til ruden Sange.
  2. Tryk på viser foroven på skærmen.
  3. Tryk på Streaming under FILTRER EFTER.