Hjælp til Minecraft: Pocket Edition-app på mobilenheder

Minecraft er nu tilgængeligt på en bred vifte af mobilenheder (bl.a. Windows Phone, iOS-enheder og Android-enheder), og mulighederne for at få hjælp varierer, alt efter hvilken enhed du har.

• Hvis du vil have hjælp til Minecraft: Pocket Edition til Windows Phone, skal du starte i Windows Phone Store eller kontakte Xbox Support.
  • Hvis du vil have hjælp til Minecraft: Windows 10 Edition Beta, Minecraft: Xbox One Edition eller Minecraft: Xbox 360 Edition, skal du kontakte Xbox Support.
  • Hvis du vil have hjælp til Pc/Mac Java- eller Linux-versionen af Minecraft, skal du gå til Mojang Support.
  • Hvis du vil have hjælp til Minecraft Realms, skal du gå til Mojang Support.
  • Hvis du vil have hjælp til Minecraft: Pocket Edition til Apple iOS-enheder, skal du starte i iTunes-butikken.
  • Hvis du vil have hjælp til Minecraft: Pocket Edition til Android-enheder, skal du starte i Google Play-butikken.
  • Hvis du vil have hjælp til Minecraft: PlayStation 3 Edition, PlayStation 4 Edition eller PS Vita Edition, skal du gå til PlayStation Support.

Spil Minecraft mellem enheder og platforme

Minecraft: Pocket Edition kan spilles sammen med andre enheder, der kører Pocket Edition på det samme netværk. Det er ikke muligt at spille online eller på tværs af platforme med Xbox-konsoller eller andre versioner af Minecraft.

Bemærk! Minecraft: Xbox 360-versionen kan kun spilles med andre Xbox 360-konsoller på Xbox Live, og Xbox One-versionen kan kun spilles online med andre Xbox One-konsoller. Det er ikke muligt at spille på tværs af platforme mellem Xbox-konsolversioner og andre versioner af Minecraft.