Minimer dataforbruget i Xbox Music på din Windows Phone 8

Sådan undgår du at bruge de data, du har til rådighed, for hurtigt

Det er mobildata, der holder dig i forbindelse med resten af verden, når du ikke bruger en Wi-Fi-forbindelse. Men når du hører musik, kan du hurtigt få brændt alle de data af, som du må bruge, hvis du ikke passer på.

Hvis du vil undgå at få et uventet højt dataforbrug, kan du indstille Xbox Music til kun at bruge Wi-Fi.

Sådan justerer du indstillingerne for Xbox Music-appen:

1. Tryk på Xbox Music-feltet, eller tryk på Xbox Music på din appliste.
  2. Stryg til venstre eller højre til ruden Samling, og tryk på en kunstner, et album eller et nummer.
  3. Tryk på Mere (ellipseikonet nederst til højre), og tryk derefter på Indstillinger.
  4. Indstil Brug mobildata til Fra.

Bemærk! Du kan blokere for musikstreaming ved at indstille Show streaming music in my collection (Vis streamet musik i min samling) til Fra. Du vil stadig kunne søge i Xbox Music Store og downloade numre.