Xbox Music Pass på Windows Phone

Med et Xbox Music Pass kan du lytte til millioner af numre når som helst uden at skulle købe millioner af numre. Et Xbox Music Pass giver dig ubegrænset adgang til musik, som du kan spille på din computer, Xbox 360-konsol eller Windows Phone.

Du kan få et Xbox Music Pass, som gælder for 1 måned, eller du kan få et, der giver dig 12 måneder for 10 måneders pris. Du kan prøve det ved hjælp af et gratis 30-dages prøvepass. Dit Xbox Music Pass bliver automatisk fornyet i slutningen af hver periode, indtil du opsiger det.

Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du bruger din Windows Phone til at købe musik fra Xbox Music Store eller fra Windows Phone Store, i Hent musik og podcasts fra Store.

Få Xbox Music Pass på din Windows Phone

Du kan tilknytte Xbox Music Pass med en kombination af fire forskellige enheder, herunder din Windows Phone. Du kan finde oplysninger om brugen af Xbox Music Pass sammen med andre computere eller enheder under Xbox Music Pass til computere og enheder. Du kan finde flere oplysninger om brugen af Xbox Music på din Windows Phone i Brug Xbox Music på min telefon.

Sådan får du Xbox Music Pass på din Windows Phone:

1. Tryk på Musik + videoerStart.
  2. Svip til Nyt, og tryk derefter på Xbox Music Pass.
  3. Log på, og følg derefter vejledningen på skærmbilledet.