Udgivelsesoplysninger om Xbox på Windows Phone 8.1

Der kommer jævnligt opdateringer til Xbox Music og Xbox Video i Windows Phone Store. Du kan finde oplysninger om den seneste version af Xbox Music-appen og Xbox Video-appen nedenfor.

Løsninger

Xbox Music til Windows Phone 8.1

Installer Xbox Music-appen til Windows Phone 8.1

Xbox Music-appen version 2.6.224.0 (udgivet 27. august 2014) – funktioner og detaljer:

• Du kan nu se utrolig flot kunstnergrafik og visualiseringer, når du afspiller musik fra det dynamiske felt med Windows Phone 8.1-opdateringen (8.10.14141.167 eller højere).
  • Visningen af albumcovere er meget mere pålidelig i alle områder af appen (for filer med integreret albumcover via ID3-tags V2.3 og under og alt butiksindhold).
  • Vi har også rettet flere betydelige fejl. I den forbindelse har vi haft fokus på følgende:
    • Ydeevne/sideindlæsning
    • Løsning af problemet med uventede lukninger af apps.
    • Reducering af hukommelsesforbruget, så der sker færre applukninger og -afbrydelser under multitasking.
    • Løsning er problemet med dubletter på afspilningslister.
    • Oprydning af interaktionsoplysninger i Seneste afspilninger.

Xbox Music-appen version 2.6.186.0 (udgivet 8. august 2014) – funktioner og detaljer:

• Der er nemmere end nogensinde at afspille dine favoritnumre via den nye funktion Seneste afspilninger.
  • Med Windows Phone 8.1-opdateringen kan der afspilles musik i Børnehjørnet – så nu kan du lade dine børn høre musik, uden at du skal bekymre dig.
  • Det er blevet betydeligt hurtigere at starte og navigere i appen, især på siderne med numre, kunstnere og album.
  • Vi har også rettet flere betydelige fejl. I den forbindelse har vi haft fokus på følgende:
    • Pålideligheden af albumcovere og metadata (mere følger).
    • Uventede applukninger og sorte skærme.
    • Bland-funktionen kan nu anvendes på hele afspilningslisten (ikke kun de første 100 numre)

Music-appen version 2.6.155.0 (udgivet 18. juli 2014) – funktioner og oplysninger:

• Det er blevet hurtigere at indlæse din samling, især samlingslisten og oplysninger om kunstnere.
  • Det er blevet nemmere at rulle på listen over album og kunstnere i din samling.
  • Når din telefon oplades, synkroniseres appen med din samling i skyen, når der er mulighed for det.
  • Bedre meddelelser, efterhånden som din samling opbygges og synkroniseres med skyen.
  • Vi har også foretaget mindre programrettelser! Et par vigtige fejl, vi har rettet:
    • Albumbilleder vises ikke (eller vises ikke korrekt ved brug af Xbox Music-katalogversion), når de er synlige i lokale MP3'er.
    • Rulning på en afspilningsliste sker i ryk, og det går langsomt.
    • Funktionen til at blande musik i din samling har for få sange og omfatter dubletter.
    • "Ny musik"-elementer vises enten to gange eller slet ikke.

Music-appen version 2.6.123.0 (udgivet 2. juli 2014) – funktioner og detaljer:

• Forbedringer af, hvordan appen fungerer under dårlige forbindelsesforhold.
  • Forbedret håndtering af downloadfejl, så der er færre og mere tydelige meddelelser.
  • Når din telefon oplades, opdaterer appen din samling fra flash- eller SD-kortet i baggrunden.
  • 70 funktionsfejl er håndteret. Et par vigtige fejl, vi har rettet:
    • Uventet visning af dubletter af afspilningslister og deres elementer.
    • Download genoptages ikke, når en netværksforbindelse mistes og genoprettes.
    • Købte sange vises to gange i samlingen.
    • Der står "looking for music", selvom intet er ændret.

Xbox Music-appen version 2.5.3991.0 (udgivet 18. juni 2014) – funktioner og detaljer:

• Nu går det lidt hurtigere, når du skal genoptage brugen af appen og søge i den.
  • Hvis vi ikke kan afspille et nummer, vises der nu en mere brugbar fejlmeddelelse.
  • Vi er blevet bedre til at håndtere forbindelsestilstande.
  • Vi har rettet den fejl, hvor albumcoveret ikke vises for de numre på en afspilningsliste, som ikke findes i din samling.
  • Forbedret stabilitet, når der rulles på lister, og appen startes fra Cortana.
  • Indhold synkroniseres i baggrunden efter appopdateringer.

Xbox Music-appen version 2.5.3965.0 (udgivet 10. juni 2014) – funktioner og detaljer:

• Rul hurtigere gennem listen med musiknumre.
  • Du kan nu føje mere end 100 numre til din afspilningskø! Det betyder, at du kan få en endnu mere varieret musikoplevelse, når du bruger "bland alle".
  • Apps og fastgjorte felter understøtter brugerdefinerede baggrunde og temafarver.
  • Baggrunde med kunstnergrafik indlæses nu hurtigere.
  • Du kan nu købe numre, der allerede findes i din samling.

Xbox Music-appen version 2.5.3929.0 (udgivet 23. maj 2014) – funktioner og detaljer:

• Stryg albumcoveret på skærmen Aktuel afspilning for at skifte nummer.
  • Ændringer i grænsefladens layout for at give mere plads til indhold.
  • Mindre rettelser.

Xbox Music-appen version 2.5.3884.0 (udgivet 9. maj 2014) – funktioner og detaljer:

• Nu understøttes navigation i lydafspilning! Flyt markøren på statuslinjen for afspilning på skærmen Aktuel afspilning til det sted, du vil høre.
  • Blødere FFW- og REW-animationer.
  • Rettelser i brugergrænsefladen, som giver mere overskueligt indhold.
  • Fejl rettet i forbindelse med sange, der fejlagtigt blev fjernet fra afspilningslister.
  • Rettelser i forbindelse med uventede lukninger af apps.

Xbox Music-appen version 2.5.2842.0 (udgivet 25. april 2014) – funktioner og detaljer:

• Flere stabilitetsrettelser, herunder en del i forbindelse med sort skærm.
  • Fuldstændig integration med Cortana, herunder afspilning af afspilningslister efter navn.
  • Forbedringer i brugergrænsefladen i forbindelse med animationer og overgange mellem visninger.
  • Forbedrede meddelelser i forbindelse med fejl, såsom indhold, der ikke kan afspilles i samlinger.

Xbox Music-appen version 2.5.1330.0 (udgivet 14. april 2014) – funktioner og detaljer:

• Oprindelig udgivelse af Xbox Music til Windows Phone 8.1.

Xbox Video til Windows Phone 8.1

Installer Xbox Video-appen til Windows Phone 8.1

Video-appen version 2.6.205.0 (udgivet 18. august 2014) – vigtige opdateringer:

• Hurtigere appstart og hurtigere afspilning af streamede, downloadede og personlige videoer.
  • Mere informative fejlmeddelelser ved problemer med geofence-funktionen og downloadgrænsen.
  • Bedre søgeresultater.

Video-appen version 2.6.181.0 (udgivet 31. juli 2014) – vigtige opdateringer:

• Problemet med knappen til fuld skærm er blevet løst, og den er nu tilgængelig under afspilning.
  • Vi har foretaget flere rettelser i forbindelse med genoptagelse af afspilning:
    • Uroligt billede efter genoptagelse af afspilning.
    • I nogle tilfælde genoptages afspilningen nogle sekunder efter det punkt, hvor du stoppede.
    • Det punkt, hvor afspilningen skulle genoptages, gik tabt, når undertekster blev slået til/fra.
  • Mindre rettelser omfatter:
    • Nogle personlige videoer kunne ikke slettes.
    • Ved gendannelse af købsoversigt blev alle elementer ikke gendannet.
    • Problemer med at få downloadlicens til visse sæsonkort.

Video-appen version 2.6.154.0 (udgivet 18. juli 2014) – vigtige opdateringer:

• Hurtigere indlæsning af personlige samlinger med videoer, film og tv-programmer.
  • Downloadet indhold, der er lejet, fjernes nu automatisk, når lejeperioden udløber, så der frigøres diskplads.
  • Mindre rettelser:

Video-appen version 2.6.115.0 (udgivet 2. juli 2014) – vigtige opdateringer:

• I nogle tilfælde viste notifikationer om lejeudløb en forkert nedtælling.
  • Nogle kunder har fået vist fejlen "This content is currently unavailable for streaming. Please download to your device to view" under afspilning af film eller tv-afsnit, de ejer.

Video-appen version 2.5.3989.0 (udgivet 18. juni 2014) – vigtige opdateringer:

• Nogle kunder fik konstant vist meddelelsen "Loading …" i stedet for deres samling.
  • I nogle tilfælde blev siderne med tv- og filmoplysninger ikke indlæst.

Video-appen version 2.5.3962.0 (udgivet 6. juni 2014) – vigtige opdateringer:

• Xbox Video-feltet på startskærmen understøtter nu brugerdefinerede baggrunde og temafarver uden brug af en tredjepartsapp.
  • Vi brugte telemetrioplysningerne fra sidste version til at finde og løse et stabilitetsproblem, der i løbet af de seneste 30 dage var årsag til 75 % af de rapporterede uventede appafbrydelser.
  • Noget downloadet indhold kunne ikke afspilles, når telefonen var offline (dvs. at telefonen ikke havde forbindelse til internettet eller var i flytilstand).
  • Visse timingproblemer i baggrunden kunne i helt særlige tilfælde forårsage, at licenseret indhold ikke kunne downloades.
  • Noget downloadet indhold kunne ikke afspilles, efter der var skiftet til streaming via brugergrænsefladen.
  • En uventet applikationsafbrydelse efter køb af en tv-sæson med et stort antal programmer/episoder.
  • Uroligt eller hakkende billede efter genoptagelse af afspilning.
  • Links til tv-seriesæsoner, der var angivet i Featured Sets, åbnede sider med oplysninger om den forkerte sæson.
  • Et periodisk problem med tomme film- og tv-samlinger, når telefonen var offline.
  • I nogle tilfælde blev købt film- og tv-indhold ikke vist i brugerens samling.
  • Flere lokaliseringsproblemer.

Video-appen version 2.5.3929.0 (udgivet 23. maj 2014) – vigtige opdateringer:

• Vi har rettet et problem, hvor appen stopper umiddelbart efter, den er startet, efter en opgradering fra Windows Phone 8.0. Dette problem har mange brugere nævnt i Store-anmeldelser. Det har været svært for os at genskabe dette problem, så vi har tilføjet ekstra hooks, der kan hjælpe os med at forstå, hvorfor problemet opstår.
  • Bedre fejlnotifikationer, når en lejeperiode er udløbet.
  • Løst et problem med afspilning af downloadede film i offlinetilstand.
  • Løst flere lokaliseringsproblemer.
  • Vi har løst et problem, hvor Xbox Video-samlingerne var tomme efter en opgradering eller genstart.

Video-appen version 2.5.3886.0 (udgivet 13. maj 2014) – vigtige opdateringer:

• Mindre rettelser og forbedringer.

Video-appen version 2.5.1388.0 (udgivet 14. april 2014) – vigtige opdateringer:

• Oprindelig udgivelse af Xbox Video til Windows Phone 8.1.

Relaterede problemer