Fejlfinding af Xbox Video på Windows Phone 8.1

Hvis du har problemer med at bruge Xbox Video på Windows Phone 8.1, kan det skyldes en appfejl eller forkerte indstillinger.

Løsninger

Prøv følgende løsninger for at løse problemer med Xbox Video.

Løsning 1: Kontrollér, om du har den nyeste version af Video-appen

Kontrollér, at du har installeret den nyeste version af appen. Det gør du ved at trykke på feltet Store, derefter på Mere (…), derefter på indstillinger og derefter tjekke, om der er opdateringer.

Bemærk! Baseret på dine indstillinger skal du evt. være tilsluttet Wi-Fi for at kunne installere app-opdateringer.

Løsning 2: Kontrollér, at du ha den seneste version af Windows Phone-softwaren

Opdateringer til operativsystemet (OS) udsendes med mellemrum for at forbedre funktioner og funktionalitet. Hvis du vil tjekke, om dit Windows Phone OS er det seneste, skal du trykke på feltet indstillinger, derefter opdatering af telefon og derefter søg efter opdateringer.

Løsning 3: Genstart telefonen

Hvis du vil genstarte din telefon, skal du trykke på og holde tænd/sluk-knappen nede for at slukke telefonen. Hvis telefonen ikke svarer, skal du trykke på og holde tænd/sluk-knappen og lydstyrke ned-knappen nede samtidig i 10 sekunder.

Løsning 4: Kontrollér, at klokkeslæt og dato er indstillet korrekt på din telefon

1. Fra start, stryg til venstre til app-listen, og tryk derefter på indstillinger.
  2. Tryk på dato + klokkeslæt.
  3. Hvis Angiv automatisk er sat til Til, skal du trykke på den for at slå indstillingen fra.
  4. Angiv felterne Tidszone, Dato og Klokkeslæt manuelt.
  5. Prøv Xbox Video på telefonen igen.

Bemærk! Hvis du har købt din telefon online af en forhandler, der sælger internationale telefoner, kan du have fået en international version af din telefon. I så fald skal du angive datoformatet til dag/måned/år i stedet for måned/dag/år.

Løsning 5: Fejlkoder

Hvis problemet fortsætter, får du muligvis en fejlkode. Hvis der vises en fejlkode, kan du søge efter den i værktøjet Søg efter fejl- og statuskode for at få oplysninger om, hvordan du løser problemet.

Løsning 6: Nulstil telefonen

Ved at nulstille din Windows Phone får den de samme indstillinger, som første gang du tændte for den. Alt personligt indhold på telefonen slettes, og telefonen gendannes til fabriksindstillingerne. Hvis du beslutter at nulstille din telefon, skal du først sikkerhedskopiere apps, sms'er og billeder til din Microsoft-konto i skyen. Du kan få mere at vide om dette under Nulstil min telefon.