Se Xbox Video på Windows Phone 8

Når du køber eller lejer en film eller et tv-program via Xbox Video, har du adgang til filmen eller programmet fra din samling på alle dine skærme. Du kan se filmen eller programmet på Windows 8.1, Windows RT 8.1, Xbox One, Xbox 360, Windows Phone 8 eller på video.xbox.com.

Windows Phone 8

Download Xbox Video-appen fra Windows Phone Store. Fra denne app kan du købe eller leje videoer og vælge det format (standard eller HD), der skal afspilles på Windows Phone 8.

Køb eller lej én gang, og se videoen, når det passer dig, og hvor det passer dig

Du kan leje eller købe en film eller et tv-program på en enhed og derefter se videoen på enhver enhed med Xbox Video (f.eks. Xbox One, Xbox 360, en Windows 8.1-pc, en Windows RT 8.1-tablet eller en Windows Phone 8) eller på video.xbox.com.

Bemærk! Når du skifter mellem enheder, skal du sørge for at logge på med den Microsoft-konto, du brugte til at købe videoen.

Bærbare bogmærker

Med bærbare bogmærker kan du altid vende tilbage til det sted i videoen, hvor du stoppede, når du skifter mellem flere enheder. Med bærbare bogmærker kan du starte med at se købte eller lejede videoer på en enhed og derefter skifte til en anden enhed og se videoen færdig fra det sted, hvor du stoppede den.