Fejl 8300300B opstår, når du bruger Windows Phone-appen til pc til at synkronisere iTunes-musik eller -video til Windows Phone 8

Du får vist følgende fejlkode, når du prøver at synkronisere dit iTunes-musik- eller -videobibliotek til din Windows Phone 8 ved hjælp af Windows Phone-appen til pc:

8300300B

Løsninger

Prøv følgende løsninger for at afhjælpe problemet.

Løsning 1: Fjern appen, og installer den igen

Fjern og geninstaller Windows Phone-appen til pc, og prøv derefter igen.

Løsning 2: Gendan standardbibliotekerne

Prøv at gendanne standardbibliotekerne og derefter synkronisere din iTunes-konto igen.

Bemærk! Denne procedure påvirker ikke dataene i bibliotekerne.

1. Start Stifinder (Windows Stifinder i Windows 7).
  2. Klik på Biblioteker i venstre rude. Hvis du ikke kan se Biblioteker på listen, skal du klikke på Vis i menuen øverst på skærmen. I menuen Navigationsrude skal du kontrollere, at afkrydsningsfeltet Vis biblioteker er markeret.
  3. Markér alle bibliotekerne (Dokumenter, Billeder, Musik og Videoer), og klik derefter på Slet.
  4. Markér Biblioteker i ruden til venstre, og højreklik derefter på Gendan standardbiblioteker.

Denne handling genopretter bibliotekerne. Alle data i biblioteksmapperne er nu tilgængelige via Stifinder-bibliotekerne (eller Windows Stifinder-bibliotekerne).

Løsning 3: Synkroniser fra Windows-bibliotekerne

Hvis du ikke kan synkronisere fra iTunes-biblioteket, men kan synkronisere fra Windows-bibliotekerne, kan du prøve følgende:

1. Gå til iTunes-biblioteksmappen i Stifinder (Windows Stifinder i Windows 7).
  2. Tryk eller klik på pilen ud for Medtag i bibliotek, og klik derefter på Musik eller Video. Dette skulle tilføje musik- eller videofilerne i Windows Phone-appen til pc.
  3. Genstart Windows Phone-appen til pc, og prøv derefter igen.

Løsning 4: Fejlfinding i forbindelse med synkroniseringsfejl

Se Ret synkroniseringsfejl mellem Windows Phone og iTunes (Windows) for at foretage fejlfinding i forbindelse med synkroniseringsfejl mellem Windows Phone og iTunes.